Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Om mailaliasser for Google Workspace

Tip! Det er kun Google Workspace-administratorer, der kan oprette mailaliasser.

Google Workspace-administratorer kan oprette mailaliasser for en bruger, så vedkommende kan sende og modtage mails fra en anden adresse på dit domæne. Denne artikel beskriver, hvad mailaliasser er, og hvad de bruges til. Den fortæller også, hvordan du tilføjer dem.

Sådan fungerer det

Hver bruger på en Google Workspace-konto har en primær adresse, som vedkommende bruger til at logge ind på sin konto og modtage mails. Hvis en bruger gerne vil have en anden mailadresse, kan du oprette et mailalias til vedkommende.

Eksempel: bill@solarmora.com vil gerne have en separat mailadresse til salgsforespørgsler. Han opretter mailaliasset salg@solarmora.com. Mails bliver sendt til Bills indbakke, uanset hvilken af adresserne afsenderen bruger.

Du kan tilføje op til 30 mailaliasser for hver bruger uden ekstra omkostninger. Brugerne skal blive ved med at logge ind på deres Google Workspace-konto med deres primære adresse, ikke deres mailalias.