Google har ingått ett avtal med Squarespace, Inc. som köper upp alla domännamnsregistreringar av Google Domains. Squarespace är postens registrar för domänen och Squarespaces användarvillkor gäller. Google hanterar dock din domän under en övergångsperiod. Efter övergångsperioden flyttas din domän över till Squarespace. Vid överföringen omfattas dina uppgifter av Squarespaces integritetspolicyLäs mer om avtalet.

Om .viajes-domäner

Välj en kategori nedan om du vill ha information om bland annat pris, villkor, begränsningar, registreringsuppgifter och integritetsskydd för .viajes-domäner.

Pris

Typ Pris Läs mer
Årlig registrering $50 USD Köpa en domän
Avgift för att återställa en domän som har förfallit eller tagits bort $80 USD Återställa en domän

Villkor och begränsningar

Villkor och begränsningar Information Läs mer
Postens registrar Google Domains Det här är postens registrar
Register Identity Digital Om register
ccTLD Nej Toppdomäner med landskoder (ccTLD) används i allmänhet för ett land, en självständig stat eller ett avhängigt territorium.
Begränsningar Nej Inte tillämpligt

Registrering

Registreringsinformation Information Läs mer
Maximal registreringsperiod 10 år Det här är det högsta antalet år som du kan lägga till manuellt i domänregistreringen.
Krav på köp av överföring Ett år Om domänöverföringar till Google Domains
Auktorisering av överföring krävs Nej Det här visar om den nuvarande innehavaren kräver auktorisering för att slutföra en överföring. I så fall får den nuvarande innehavaren ett verifieringsmeddelande.
Tidpunkt för automatisk förnyelse kontra utgångsdatum Noll dagar Om du har aktiverat automatisk förnyelse är det här antalet dagar innan eller efter registreringen löper ut som Google Domains behandlar en betalning för automatisk förnyelse.
Respitperiod för automatisk förnyelse 15 dagar Om du har aktiverat automatisk förnyelse är det här antalet dagar efter att din registrering löper ut som du har på dig att uppdatera betalningsmetoden innan tjänsten avbryts.
Avbrottsperiod vid förfallodatum Noll dagar Om automatisk förnyelse inte har aktiverats och registreringen löper ut har du ett visst antal dagar på dig innan tjänsten avbryts.
Respitperiod för förnyelse 30 dagar

När domänen löper ut har du ett visst antal dagar på dig att förnya domänen i ytterligare ett år.

Mer information om priset finns i prisavsnittet ovan.

Respitperiod för återställning 30 dagar

Efter respitperioden för förnyelse har du ett visst antal dagar på dig att återställa domänen i ytterligare ett år. Därefter blir den offentligt tillgänglig för registrering.

Mer information om priset finns i prisavsnittet ovan.

Väntetid för tillgänglighet 35 dagar När en domän tas bort måste du vänta ett visst antal dagar innan domänen blir offentligt tillgänglig för registrering.

Integritetsinformation

Integritetsinformation Information Läs mer
Integritetsskydd tillåts Ja Om integritetsskydd
Leverantör av integritetsskydd Contact Privacy Integritetspolicy

Information om domännamnssystem (DNS)

DNS-information

Information Läs mer
Domännamnet har stöd för andra tecken än ASCII-tecken (till exempel À, É, Î eller グ)

Ja

IANA Repository of IDN Practices
Antal tecken i domännamn

1–63

Domännamnet kan bestå av bokstäver, siffror eller en kombination av båda. Teckenlängden gäller endast för domännamnet och inkluderar inte domänändelsen, t.ex. .com eller .net.
Antal namnservrar 2–12 Hantera domännamnservrar
Har stöd för DNSSEC (Domain Name System Security Extensions) Ja Konfigurera DNSSEC