Test videresendelse af mail

Når du har konfigureret videresendelse af mail og bekræftet modtageradressen, kan du teste videresendelsen af mail ved at sende en besked til det nye mailalias.

Bemærk! Hvis du sender mailen fra din eksisterende modtageradresse, vil mange mailprogrammer (såsom Gmail) automatisk lægge beskeden i din mappe med sendt mail, og beskeden vil ikke blive vist i din indbakke. Hvis du vil se mailen i din indbakke, skal du sende den fra en anden adresse eller tjekke mappen med sendt mail.

For eksempel: Hvis du videresender aliasset bob@example.com til myaddress@gmail.com, vil en besked, som sendes fra myaddress@gmail.com til bob@example.com, måske kun blive vist i mappen med sendt mailmyaddress@gmail.com. Hvis du vil se beskeden i din indbakke, skal du sende den fra en anden adresse eller få en anden bruger til at sende beskeden fra sin mail.