Verkkotunnuksen siirtäminen Google Domains ‑tilien välillä

Seuraavat ohjeet koskevat Google Domainsissa rekisteröidyn verkkotunnuksen siirtämistä toiselle tilille. Jos verkkotunnus on rekisteröity toisen rekisteröijän palvelussa, lisätietoja saat ohjeaiheesta Verkkotunnuksen siirtäminen omalle tilille.

Huomioi seuraavat asiat, kun siirrät verkkotunnuksen toiselle Google Domains ‑tilille:

• Verkkotunnuksen siirtämistä ei tarvitse odottaa 60:tä päivää rekisteröinnin jälkeen.
  • Siirtäminen ei edellytä ylimääräisen rekisteröintivuoden ostamista.
  • Voit säilyttää verkkotunnuksen verkko-, sähköposti- ja mahdollisesti G Suite ‑määritykset. Siirron jälkeen nämä komponentit kannattaa kuitenkin testata verkkotunnuksen toiminnan varmistamiseksi.

Toimi näin

Aloita siirtoprosessi valitsemalla vasemmasta navigointipaneelista Siirtäminen omalle tilille. Anna sitten siirrettävän verkkotunnuksen nimi ja valitse Jatka

Jos vaiheessa 1 saat kehotuksen kääntyä nykyisen rekisteröintipalvelusi puoleen, verkkotunnuksesi on rekisteröity toisen rekisteröijän palvelussa. Tarkista verkkotunnuksesi nimen kirjoitusasu. Jos se on kirjoitettu oikein, tutustu ohjeaiheeseen Verkkotunnuksen siirtäminen omalle tilille, joka käsittelee verkkotunnuksen siirtämistä toisen rekisteröijän palvelusta.

1. Hanki valtuutuskoodi verkkotunnuksen siirtämistä varten.
    1. Hanki valtuutuskoodi valitsemalla Minulla ei vielä ole valtuutuskoodia.
    2. Jos et ole verkkotunnuksen omistaja, pyydä omistajaa kirjautumaan sisään Google Domainsiin ja hankkimaan valtuutuskoodi. Lisätietoja on ohjeaiheessa Verkkotunnuksen siirtäminen toiseen palveluun
    3. Kirjaudu sisään sen tilin sähköpostilla ja salasanalla, jolla verkkotunnuksen omistat.
    4. Kopioi valtuutuskoodi.
      Huom. Valtuutuskoodi kannattaa liittää tekstinkäsittelyohjelmaan, jotta se tulee kopioiduksi oikein.
    5. Kun olet kopioinut valtuutuskoodin, siirry toiseen tiliin valitsemalla Jatka.
    6. Kirjaudu takaisin sisään tilillä, jolle verkkotunnusta ollaan siirtämässä.
    7. Valitse Minulla on jo valtuutuskoodi.
    8. Kirjoita valtuutuskoodi ja valitse Hyväksy ja jatka
  2. Automaattinen uusiminen: Jos verkkotunnuksen rekisteröinti on määritetty uusiutumaan automaattisesti, voit valita, jatketaanko automaattista uusimista. Lisätietoja automaattisesta uusimisesta on ohjeaiheessa Verkkotunnuksen uusiminen ja palauttaminen

Jos valitset automaattisen uusiminen, sinua pyydetään hyväksymään automaattiset maksut. Sinua ei veloiteta, ennen kuin verkkotunnus on aika uusia verkkotunnuksen rekisteröinnin alkuperäisenä vanhenemispäivänä.
  3. Verkkotunnuksen määritykset: Valitse, haluatko säilyttää verkkotunnuksen verkko-, sähköposti- ja mahdolliset G Suite ‑määritykset vai nollata kaikki verkkotunnuksen määritykset. Jos päätät säilyttää asetukset, verkkosivujesi ja sähköpostisi toimintaan ei tule keskeytystä.
  4. Suorita siirto: Vie siirtoprosessi loppuun valitsemalla Siirrä. Muutaman minuutin kuluttua siirretty verkkotunnus tulee näkyviin Omat verkkotunnukset ‑sivun luetteloon.

Huom. Jos verkkotunnuksesi on rekisteröity toisen rekisteröijän palvelussa, noudata ohjeaiheen Verkkotunnuksen siirtäminen toisen rekisteröijän palvelusta ohjeita.