Overfør et domæne mellem Google Domains-konti

Trinnene nedenfor gælder overførsel af et domæne, der er registreret i Google Domains, til en anden konto. Hvis domænet er registreret hos en anden registrator, skal du gå til Overfør et domæne ind for at få vejledning.

Ved overførsel til en anden konto i Google Domains:

• Du behøver ikke at vente til 60 dage efter registreringen for at kunne overføre et domæne.
  • Du behøver ikke at købe et ekstra års registrering for at gennemføre overførslen.
  • Du kan beholde domænets web-, mail- og eventuelle G Suite-konfiguration. Efter overførslen er det dog en god ide at teste dem for at sikre, at dit domæne stadig fungerer.

Procedure

Start overførselsprocessen ved at klikke på Overfør ind i venstre navigationspanel, indtaste domænenavnet, du vil overføre, og klikke Fortsæt

Hvis du i trin 1 får besked på at gå til din nuværende registrator, er domænet registreret hos en anden registrator. Tjek, om domænet er stavet rigtigt. Hvis det er korrekt, så gå til Overfør et domæne ind for at få vejledning i, hvordan man overfører fra en anden registrator.

1. Få en godkendelseskode for at overføre domænet.
    1. Vælg Jeg har ikke nogen godkendelseskode endnu for at få en godkendelseskode.
    2. Hvis du ikke ejer domænet, skal du arbejde sammen med ejeren af domænet om at logge ind på Google Domains og få en godkendelseskode. Se Overfør et domæne ud, hvis du har brug for vejledning.
    3. Log ind med den mailadresse og adgangskode, du ejer domænet under.
      • Hvis du ikke længere har adgang til kontoen, skal du klikke på Jeg har mistet adgangen til min konto. Skriv derefter mailadressen for den konto, domænet var registreret under, og klik på Bekræft for at modtage godkendelseskoden.
      • Se Overfør et domæne fra en konto, du ikke længere har adgang til, hvis du har brug for vejledning.
    4. Kopiér godkendelseskoden.
      Bemærk! Det er en rigtigt god idé at indsætte godkendelseskoden midlertidigt i et tekstvindue for at sikre, at du har kopieret den korrekt.
    5. Klik på Fortsæt til den anden konto, når du har kopieret godkendelseskoden.
    6. Log ind igen med den konto, du overfører domænet til.
    7. Vælg Jeg har allerede en godkendelseskode.
    8. Indtast godkendelseskoden, og klik på Acceptér og fortsæt
  2. Automatiske fornyelser: Hvis domænet var indstillet til at forny registreringen automatisk, skal du vælge, om du fortsat vil have automatisk fornyelse for dette domæne. Se Domænefornyelse og -gendannelse for at få flere oplysninger om automatisk fornyelse.

Hvis du vælger automatisk fornyelse, vil du blive bedt om at acceptere automatiske betalinger. Betalingen bliver ikke opkrævet, før domænet skal fornyes – på den oprindelige slutdato for domænets registrering.
  3. Domænekonfiguration: Vælg, om du vil beholde domænets web-, mail- og eventuelle G Suite-konfiguration eller nulstille alle dine domænekonfigurationer. Hvis du vælger at beholde dine indstillinger, kører dine websider og mails videre uden afbrydelse.
  4. Overfør! Klik på Overfør for at fuldføre overførselsprocessen. Efter få minutter kan det domæne, du lige har overført, ses på listen på siden Mine domæner.

Bemærk! Hvis dit domæne er registreret hos en anden registrator, skal du følge anvisningerne i Overfør et domæne ind fra en anden registrator.