Registrerede hosts

Registrerede hosts og limregistreringer

Når en navneserver forsøger at oprette forbindelse til IP-adressen for en host, såsom example.com, er den nødt til at slå IP-adressen fra hostens navneserver op. Hvis navneserveren for hosten er et underdomæne for selve hosten, som f.eks. ns1.example.com, kan opslaget føre til en cirkulær afhængighed, hvor den første navneserver skal kende IP-adressen for example.com for at kunne oprette forbindelse til IP-adressen for navneserveren ns1.example.com. Derved kan adressen på example.com slås op.

Registrerede hosts eller "limregistreringer" er en metode til at gøre IP-adressen for navneserveren kendt, når den er et underdomæne for det domæne, som den understøtter. Hvis dit domæne f.eks. er example.com, og dine navneservere er ns1.example.com, ns2.example.com, ns3.example.com og ns4.example.com, skal du oprette fire registrerede hostregistreringer, som tilknytter hver navneserver til dens IP-adresse.

Hvornår du skal bruge registrerede hosts (limregistreringer)

Du skal bruge registrerede hosts, når dine navneservere er underdomæner af dit domæne.

Konfiguration af registrerede hosts

1. Rul ned til Registrerede hosts på fanen DNS
  2. Angiv navnet på den navneserver eller host, du gerne vil registrere, samt IP-adressen.

Hvis du gerne vil bruge IPv6, skal du klikke på Tilføj en IPv6-adresse og angive adressen.

3. Klik på Tilføj for at oprette registreringen.

Du kan redigere og slette registrerede hostregistreringer vha. knapperne Rediger og Slet. Sørg for, at dette domæne ikke bruger hosten i øjeblikket. Kontrollér sektionen Navneservere over de Registrerede hosts med det samme.

Overførsel i limregistreringer

Når du overfører i et domæne, hvor der er konfigureret limregistreringer, forsøger Google Domains at oprette registrerede hostregistreringer. Kontrollér de registrerede hostposter, efter du har gennemført den igangværende overførsel.

Registrerede hosts kan ikke slettes

Hvis du ikke kan slette eller gemme ændringer i en registreret hostregistrering, er den muligvis stadig knyttet til domænet. Kontrollér sektionen Navneservere over sektionen Registrerede hosts på fanen DNS, og slet eller rediger navneserverregistreringen, som indeholder den host, du er ved at redigere eller slette.