Google har ingått ett avtal med Squarespace, Inc. som köper upp alla domännamnsregistreringar av Google Domains. Squarespace är postens registrar för domänen och Squarespaces användarvillkor gäller. Google hanterar dock din domän under en övergångsperiod. Efter övergångsperioden flyttas din domän över till Squarespace. Vid överföringen omfattas dina uppgifter av Squarespaces integritetspolicyLäs mer om avtalet.

Konfigurera automatisk förnyelse av domänen

Domänen upphör att gälla om du inte förnyar den. Om du vill undvika det ställer du in domänen på att förnyas automatiskt varje år.
Om domänen upphör att gälla har du vanligtvis 30 dagar på dig att återställa den utan ytterligare steg. Efter respitperioden för förnyelse måste du dock betala en extra återställningsavgift och vidta ytterligare åtgärder för att återställa domänen. Läs mer om priser och domänändelser som stöds.

Aktivera automatisk förnyelse

Automatiskt förnyade domäner förnyas inom en månad efter sista giltighetsdatum.
  1. Logga in på Google Domains.
  2. Välj namnet på din domän.
  3. Öppna menyn Meny.
  4. Klicka på Registreringsinställningar.
  5. Aktivera automatisk förnyelse.
  6. Bekräfta köpet.
När automatisk förnyelse är aktiverat debiterar Google Domains ditt konto och förnyar domänen varje år.
Se till att betalningsmetoden är aktuell

När du byter eller ändrar ditt kreditkort bör du uppdatera betalningsuppgifterna för att undvika avbrott i tjänsten.

• Du måste betala med ett giltigt kreditkort.
  • När du köper registreringen debiterar Google Domains den sparade betalningsmetoden för alla dina domäner.
  1. Logga in på Google Domains.
  2. Välj namnet på din domän.
  3. Öppna menyn Meny.
  4. Klicka på Registreringsinställningar.
  5. Klicka på Uppdatera betalningsmetod under Automatisk förnyelse.
  6. Välj eller redigera en betalningsmetod.
  7. Klicka på Köp.

Stäng av automatisk förnyelse

Om du vill stänga av automatisk förnyelse öppnar du Registreringsinställningar och klickar på reglaget bredvid Förnya automatiskt.