Squarespace, Inc. ja Google ovat solmineet sopimuksen, jonka seurauksena Squarespace ostaa kaikki Google Domainsin verkkotunnusten rekisteröinnit. Squarespace on verkkotunnuksen tietueen rekisteröijä, ja Squarespacen käyttöehtoja sovelletaan. Google ylläpitää verkkotunnusta siirtymäjakson aikana. Siirtymäjakson jälkeen verkkotunnus siirtyy Squarespaceen, ja siirron jälkeen dataan sovelletaan Squarespacen tietosuojakäytäntöäLue lisää sopimuksesta.

Verkkotunnuksen automaattisen uusinnan käyttöönotto

Verkkotunnuksesi vanhenee, ellet uusi sitä. Voit välttää vanhentumisen määrittämällä verkkotunnuksesi uusiutumaan automaattisesti vuosittain.
Jos verkkotunnus vanhenee, voit yleensä uusia sen ilman lisävaiheita 30 päivän kuluessa. Uusimisen lisäajan jälkeen sinun on kuitenkin maksettava ylimääräinen palautusmaksu ja palautettava verkkotunnuksesi. Lue lisää hinnoittelusta ja tuetuista verkkotunnuksen päätteistä.

Automaattisen uusinnan käyttöönotto

Automaattisesti uusittavat verkkotunnukset uusitaan kuukauden kuluessa viimeisestä voimassaolopäivästä.
  1. Kirjaudu Google Domainsiin.
  2. Valitse verkkotunnuksesi nimi.
  3. Avaa valikko Valikko.
  4. Valitse Rekisteröintiasetukset.
  5. Ota automaattinen uusinta käyttöön.
  6. Vahvista ostos.
Kun automaattinen uusinta on käytössä, Google Domains veloittaa tiliäsi ja uusii verkkotunnuksen vuosittain.
Pidä maksutapasi ajan tasalla

Kun vaihdat credit-kortin tai muutat sitä, päivitä maksutietosi palvelun keskeytymisen välttämiseksi.

• Sinun on maksettava voimassa olevalla credit-kortilla.
  • Kun ostat rekisteröinnin, Google Domains veloittaa tallennetulta maksutavalta kaikki verkkotunnuksesi.
  1. Kirjaudu Google Domainsiin.
  2. Valitse verkkotunnuksesi nimi.
  3. Avaa valikko Valikko.
  4. Valitse Rekisteröintiasetukset.
  5. Valitse Automaattinen uusinta ‐kohdasta Päivitä maksutapa.
  6. Valitse maksutapa tai muokkaa maksutapaa.
  7. Klikkaa Osta.

Poista automaattinen uusinta käytöstä

Poista automaattinen uusinta käytöstä valitsemalla Rekisteröintiasetukset ja klikkaamalla valitsinta Automaattinen uusinta ‑kohdan vierestä.

Muita artikkeleita