Syntetiske registreringer

Før du går i gang…

Registreringer og navneservere

Du skal være opmærksom på, at de registreringer, som du konfigurerer i Google Domains, kun virker, når du bruger Google-navneserverne. Hvis du bruger tilpassede navneservere, vises der en meddelelse øverst på fanen DNS , og du bør konfigurere dine ressourceregistreringer og registreringer med jokertegn hos din DNS-udbyder.

Syntetiske registreringer

Syntetiske registreringer er et unikt koncept for Google Domains. De udfører opgaver, som kræver flere ressourceregistreringer, som f.eks. tilknytning af det domæne og de underdomæner, der er påkrævet til integrering med G Suite, oprettelse af aliasser til videresendelse af mails eller endda tilføjelse af alle ressourceregistreringerne, der er påkrævet til at integrere dit domæne med en tredjepartswebhost. Du kan konfigurere visse syntetiske registreringer direkte på fanen DNS i Google Domains. Andre syntetiske registreringer indstilles automatisk af Google Domains, når du konfigurerer videresendelse til websites eller webtjenester, videresendelse af mails eller en integration med en tredjepartswebhost og webudvikler.

De syntetiske registreringer, du opretter og redigerer direkte på fanen DNS , er:

• App Engine – leder et underdomæne til en app, der hostes på Google App Engine.
    Bemærk! Syntentiske App Engine-registreringer understøttes ikke længere. Hvis du har en eksisterende syntetisk App Engine-registrering, vil du ikke opleve nogen ændringer. Du kan slette din syntetiske App Engine-registrering, men du kan ikke foretage andre ændringer af den.
    Du kan dog stadig integrere dit domæne med Google App Engine. Se: Integrer med App Engine
  • Dynamisk DNS – leder dit domæne eller et underdomæne til en ressource med en dynamisk tildelt IP-adresse (du kan redigere dette på fanen DNS ).
    Du kan få hjælp ved at se: Dynamisk DNS
  • G Suite – integrerer med G Suite (du kan redigere dette på fanen DNS ).
    Du kan få hjælp ved at se: Integrer med G Suite
  • Videresendelse af underdomæne – leder et underdomæne til en navngivet webadresse (du kan redigere dette på fanen DNS ).
    Du kan få hjælp ved at se: Videresendelse af underdomæne

De syntetiske registreringer, der er indstillet automatisk, er:

• Videresendelse af mails – opretter mailaliasser, som videresender til en eksisterende mailadresse (du kan redigere dette på fanen Mail , se Videresendelse af mail)
  • Videresendelse til website eller webtjeneste – leder www og dit roddomæne til en navngivet webadresse (du kan redigere dette på fanen Website , se Videresendelse til website eller webtjeneste)
  • Shopify – integrerer dit domæne med et website, der hostes af Shopify (du kan redigere dette på fanen Website , se Tilstedeværelse på nettet)
  • Squarespace – integrerer dit domæne med et website, der hostes af Squarespace (du kan redigere dette på fanen Website , se Tilstedeværelse på nettet)
  • Weebly – integrerer dit domæne med et website, der hostes af Weebly (du kan redigere dette på fanen Website , se Tilstedeværelse på nettet)
  • Wix – integrerer dit domæne med et website, der hostes af Wix (du kan redigere dette på fanen Website , se Tilstedeværelse på nettet)

Sådan tilføjer du en syntetisk registrering:

1. Rul ned til Syntetiske registreringer på fanen DNS
  2. Vælg registreringstypen App Engine, G Suite eller Videresendelse af underdomæne.
  3. Angiv værdier for de resterende felter, eller vælg de G Suite-funktioner og -underdomæner, du gerne vil have, og klik på Tilføj.

Google Domains opretter ressourceregistreringssættene og implementerer den syntetiske registrering.

Du kan få vejledning i indstilling af hver type syntetisk registrering ved at se:

Du kan ændre eller redigere registreringen når som helst ved at klikke på Slet eller Rediger ved siden af den på listen over syntetiske registreringer.