Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Host et Google-website på dit domæne

Opret et Google-website for dit domæne

Du kan få flere oplysninger om, hvordan du opretter og opdaterer dit website, i Hjælp til Google Sites.

Vigtigt! Du får vist en fejlmeddelelse, hvis der er en konflikt med et domænenavnesystem (DNS). Gå til Løs problemer med modstridende registreringer for at undgå konflikter.

1. Åbn Google Domains på din computer.
  2. Log ind med den Google-konto, du brugte til at købe dit domæne.
  3. Klik på det domænenavn, du vil administrere.
  4. Åbn Menu Menu.
  5. Klik på Website og derefter Konfigurer website.
  6. Under "Simple Site Powered by Google Sites" [Simpelt website leveret af Google Sites] skal du klikke på Continue [Fortsæt] og derefter Start new site [Start nyt website].
  7. Du kan oprette eller forberede dit website ved at følge vejledningen på Google Sites.
  8. Klik på Udgiv, når dit website er klar.

Knyt et website til dit domæne

Vigtigt! Hvis du bruger et website fra det klassiske Google Sites, skal du først konvertere det til det nye websiteformat.

1. Åbn Google Domains.
  2. Log ind med den Google-konto, du brugte til at købe dit domæne.
  3. Klik på det domænenavn, du vil administrere.
  4. Åbn Menu Menu.
  5. Klik på Website og derefter Konfigurer website.
    • Du opretter ikke et nyt website. Dette er for at hjælpe dig med at oprette forbindelse til den rigtige tjeneste.
  6. Under "Simple Site Powered by Google Sites" [Simpelt website leveret af Google Sites] skal du klikke på Continue [Fortsæt].
  7. Klik på Brug et eksisterende website.
  8. Angiv det underdomæne, du vil bruge. Dette er teksten til venstre for domænenavnet. F.eks. er underdomænet til "www.eksempel.dk" "www".
  9. Under Google Sites skal du bruge pil ned til at vælge det Google-website, du vil tilknytte.
  10. Valgfrit: Når du vil omdirigere brugere fra "mydomain.com" til "www.mydomain.com", skal du vælge Omdiriger også [eksempel.com] til [navn på website].
  11. Klik på Tilknyt website.

Tip! Det kan tage op til 48 timer, før opdateringer træder i kraft. Når websitet er tilknyttet, åbnes dit website som domænets startside.

Hvis du ikke kan knytte dit domæne til dit Google-website, skal du kontakte vores onlinesupport.

Knyt en webadresse til dit Google-website via Google Workspace

Som en del af forbindelsesprocessen skal du oprette en CNAME-registrering i Google Domains:

1. Log ind på Google Domains.
  2. Vælg dit domæne.
  3. Åbn menuen Menu og derefter klik på DNS.
  4. Rul til "Tilpassede ressourceregistreringer".
  5. Angiv underdomænet i feltet "@". F.eks.: www.
  6. I feltet "A" skal du klikke på pil ned Arrow drop down og derefter CNAME.
  7. Indtast "GHS.GOOGLEHOSTED.COM" i feltet "Domænenavn".
  8. Klik på Tilføj.
  9. Følg vejledningen for at tildele et website en ny webadresse.