Kontakta support

Hjälpcentret för Google Domains är alltid tillgängligt för dig. Du kan dessutom prata med en supporttekniker via chatt, telefon eller e-post.

Så här kontaktar du support:

1. Klicka på länken Kontakta support längst ned på skärmen för Google Domains.

Eller klicka på länken Kontakta oss i den högra kolumnen i hjälpcentret.

2. Välj chatt, telefonsamtal eller e-post.
    • Om du väljer Chatt visas en ruta med din plats i kön och din chattsession startas kort därefter.

• I rutan Ring oss eller Skicka e-post till oss som visas skriver du namn och telefonnumret om du uppmanas till det och en kort sammanfattning av ärendet. Det hjälper supportteknikern att besvara din fråga på bästa sätt.

3. Klicka på Skapa PIN-kod för att skapa en PIN-kod för support. PIN-koden för support är en kod som tillfälligt ger supportteknikern tillgång till ditt konto, men inte till inloggningsnamnet och lösenordet. PIN-koder för support är endast giltiga i 15 minuter.

Du kan skapa en ny PIN-kod när som helst genom att klicka på länken Kontakta oss längst ned på Google Domains-skärmen.

Chatt: Din chattsession med någon av våra supporttekniker startar inom kort.

Telefonsamtal: Vi ringer upp dig från supportcentret inom kort.

E-post: Du får automatiskt en bekräftelse via e-post nästan direkt. Ett svar på din fråga skickas via e-post kort därefter.