Yhteydenotto tukeen

Google Domainsin ohjekeskus on aina käytettävissäsi. Voit myös ottaa yhteyttä tukipalvelun edustajaan chatin avulla, puhelimitse tai sähköpostitse.

Yhteyden ottaminen tukeen:

1. Klikkaa Google Domains ‑näytön alareunan Ota yhteyttä tukeen ‑linkkiä.

Voit myös klikata ohjekeskuksen oikeassa sarakkeessa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä.

2. Valitse Chat, Puhelu tai Sähköposti.
    • Jos valitset Chat-vaihtoehdon, näyttöön avautuu ikkuna, jossa näet paikkasi jonossa. Chat-keskustelusi alkaa pian.

• Kirjoita Soita meille- tai Lähetä meille sähköpostia ‑ponnahdusikkunassa nimesi, puhelinnumerosi, jos sitä pyydetään, sekä lyhyt kuvaus ongelmasta. Näin asiakaspalvelija pystyy vastaamaan kysymykseesi nopeammin.

3. Luo PIN-koodi tukipalvelua varten valitsemalla Luo PIN-koodi. Tukipalvelun PIN-koodilla voit antaa tukipalvelun edustajalle hetkeksi oikeuden käyttää tiliäsi paljastamatta kirjautumistietojasi. Tukipalvelun PIN-koodit ovat voimassa vain 15 minuuttia.

Voit luoda uuden PIN-koodin milloin tahansa valitsemalla Google Domains ‑näytön alareunasta Ota yhteyttä.

Chat: Chat-keskustelusi tukipalvelun edustajan kanssa alkaa pian.

Puhelu: Sinulle soitetaan pian tukikeskuksestamme.

Sähköposti: Saat automaattisen vastaanottovahvistuksen lähes välittömästi. Ongelmaasi lähetetään vastaus sähköpostitse pian sen jälkeen.