Squarespace, Inc. ja Google ovat solmineet sopimuksen, jonka seurauksena Squarespace ostaa kaikki Google Domainsin verkkotunnusten rekisteröinnit. Squarespace on verkkotunnuksen tietueen rekisteröijä, ja Squarespacen käyttöehtoja sovelletaan. Google ylläpitää verkkotunnusta siirtymäjakson aikana. Siirtymäjakson jälkeen verkkotunnus siirtyy Squarespaceen, ja siirron jälkeen dataan sovelletaan Squarespacen tietosuojakäytäntöäLue lisää sopimuksesta.

Yhteydenotto tukeen

Voit myös ottaa yhteyttä tukiedustajiimme chatin, puhelimen tai sähköpostin kautta.

Pyydä tukea tuotteen sisältä

1. Avaa tietokoneella valikko Valikko.
  2. Klikkaa Ohje ja tuki.
  3. Klikkaa Ota meihin yhteyttä ‑paneelin oikeasta alareunasta Tukivaihtoehdot.
  4. Valitse chat, pyydä puhelinsoittoa tai lähetä meille sähköpostia.
  5. Ilmoita pyydetyt tiedot.

Saat vastauksen pian lomakkeen lähettämisen jälkeen.

Vinkki: Jos sinulla on ongelmia kentän täyttämisessä, poista käytöstä salasanojen ylläpitoon, kieliasun tarkistukseen ja muihin tarkoituksiin käytettävät selainlaajennukset ja yritä uudelleen.

Pyydä apua ohjekeskuksesta

1. Klikkaa sivun alaosasta Ota yhteyttä.
  2. Valitse chat, pyydä puhelinsoittoa tai lähetä meille sähköpostia.
  3. Ilmoita pyydetyt tiedot.

Saat vastauksen pian lomakkeen lähettämisen jälkeen.

Saatavuus

Katso lisätietoja tuetuista maista/alueista sekä kielistä.