Kontakt support

Hjælp til Google Domains kan hjælpe dig med at finde svar på dine spørgsmål om Google Domains. Du kan tale med vores supportmedarbejdere via chat, telefon og mail.

Sådan kontakter du support i Google Domains:

1. Åbn menuen Menu.
  2. Klik på Hjælp.
  3. Klik på Supportmuligheder nederst i panelet "Kontakt os" i højre side

4. Vælg, hvordan du vil kontakte support.

5. Angiv de påkrævede oplysninger, og vent på svar via din valgte kommunikationsform. Du bør modtage et svar fra supportteamet kort tid efter, at du har sendt din formular.

Tip! Deaktiver browserudvidelser som f.eks. adgangskodeadministratorer og programmer til grammatikkontrol. Nogle af dem kan ikke håndtere bestemte felter, hvilket medfører, at de behandles som tomme, selvom de er udfyldt.