Kontakt support

Hjælp til Google Domains står altid til din rådighed. Derudover kan du tale med en supportmedarbejder via chat, telefon eller mail.

Sådan kontakter du support:

1. Klik på linket Kontakt support nederst på Google Domains-skærmbilledet.

Eller klik på linket Kontakt os i kolonnen til højre i Hjælp til Google Domains.

2. Vælg chat, opkald eller mail.
    • Hvis du vælger chat, vises en boks med din plads i køen, hvorefter din chatsession starter efter kort tid.

• I pop op-dialogboksen Ring til os eller Send os en mail skal du indtaste dit navn og telefonnummer, hvis du bliver bedt om det, samt en kort beskrivelse af problemet. Det gør det nemmere for supportmedarbejderen at forberede sig på at besvare dit spørgsmål.

3. Klik på Generer pinkode for at oprette en supportpinkode. Supportpinkoden er en kode, der kortvarigt giver supportmedarbejderen adgang til din konto uden at afsløre dine loginoplysninger eller din adgangskode. Supportpinkoder er kun gyldige i 15 minutter.

Du kan når som helst generere en ny pinkode ved at klikke på linket Kontakt os nederst på Google Domains-skærmbilledet.

Chat: Din chatsession med en af vores supportmedarbejdere begynder om et øjeblik.

Telefon: Du bliver snarest ringet op af vores supportcenter.

Mail: Du modtager næsten øjeblikkeligt en automatisk bekræftelse via mail. Kort efter modtager du et svar vedrørende dit problem via mail.