Kontakt support

Du kan tale med vores Domains-supportmedarbejdere via chat, telefon eller mail.

Få support via produktet

1. Åbn Menu Menu på din computer.
  2. Klik på Hjælp og support.
  3. Klik på Supportmuligheder nederst til højre i panelet "Kontakt os".
  4. Vælg chat, bed om at blive ringet op, eller send os en mail.
  5. Angiv de nødvendige oplysninger.

Du får et svar, kort efter du har indsendt din formular.

Tip! Hvis du har problemer med at udfylde et felt, kan du deaktivere browserudvidelser som f.eks. adgangskodeadministratorer og programmer til grammatikkontrol og derefter prøve igen.

Få support via Hjælp

1. Klik på Kontakt os øverst til højre på siden.
  2. Vælg chat, bed om at blive ringet op, eller send os en mail.
  3. Angiv de nødvendige oplysninger.

Du får et svar, kort efter du har indsendt din formular.

Tilgængelighed

Få flere oplysninger om understøttede lande/regioner og sprog.