Integrer med Google App Engine

Du kan konfigurere dit domæne til at hoste en App Engine-app via Google Developer Console:

1. Gå til Developer Console på console.developers.google.com, og vælg dit projekt eller din applikation.
  2. I venstre navigationsmenu skal du klikke på Beregn for at udvide den og vælge App Engine.
  3. Klik på fanen Brugerdefinerede domæner for at bekræfte domænet og tilføje den brugerdefinerede tilknytning. Du kan finde en vejledning under Sådan føjer du et brugerdefineret domæne til din applikation.
    Bemærk! Hvis du ikke kan se Google Domains på listen over valgmuligheder, når du bekræfter dit domæne, skal du vælge "Andet" og følge vejledningen for at oprette en TXT-registrering.
  4. Vend tilbage til Google Domains.
  5. På fanen DNS for dit domæne skal du rulle ned til Tilpassede ressourceregistreringer og oprette den CNAME-registrering, der tilknytter underdomænet for din app til ghs.googlehosted.com
    CNAME record for App Engine

Bemærk! Syntetiske App Engine-registreringer er blevet deaktiveret i Google Domains.

Hvis du har en eksisterende syntetisk App Engine-registrering, vil du ikke opleve nogen ændringer. Du kan slette din syntetiske App Engine-registrering, men du kan ikke foretage andre ændringer af den. Brug vejledningen ovenfor til at konfigurere nye integrationer med App Engine.