Beschikbaarheid van Google Domains

Locatie

Google Domains is momenteel beschikbaar voor gebruikers in de volgende landen:

• Brazilië
  • Canada
  • Frankrijk
  • India
  • Indonesië
  • Italië
  • Japan
  • Mexico
  • Nederland
  • Spanje
  • Thailand
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten
  • Vietnam

Opmerking: Als u niet in een van deze landen woont, maar al domeinen bezit in Google Domains, kunt u uw domeinen wel beheren. Klik op Mijn domeinen in de linkerkolom voor een overzicht van uw domeinen.

Uw locatie wordt tijdens het afrekenen bepaald aan de hand van het woonadres dat u heeft opgegeven voor het Google-account dat u gebruikt bij de aankoop of overdracht van een domein. Ga naar payments.google.com en klik op het instellingenpictogram Settings (gear icon) om uw woonadres te zien.

Bekijk voor een overzicht van de via Google Domains beschikbare domeinextensies (of hoofddomeinen) de lijst met ondersteunde domeinextensies (TLD's) en prijzen.

Talen

Google Domains en het helpcentrum van Google Domains zijn beschikbaar in de volgende talen:

Google Domains-registrar Helpcentrum
bahasa Indonesia pusat bantuan
čeština centrum nápovědy
dansk hjælp
Deutsch Hilfezentrum
English help center
English (Australia) help centre
English (Canada) help centre
English (India) help centre
English (UK) help centre
Español centro de ayuda
Español (Latinoamérica) centro de ayuda
Filipino help center
français centre d'aide
Français (Canada) Centre d'aide
italiano Centro assistenza
Magyar súgó
Nederlands helpcentrum
norsk brukerstøtte
Polski centrum pomocy
Português centro de ajuda
Português (Brasil) central de ajuda
Suomi ohjekeskus
svenska hjälpcenter
Tiếng Việt trung tâm trợ giúp
Türkçe yardım merkezi
русский Справочный центр
Українська Довідковий центр
עִברִית מרכז העזרה
عربى مركز المساعدة
हिंदी सहायता केंद्र
ไทย ศูนย์ช่วยเหลือ
한국어 고객센터
中文(简体) 帮助中心
中文(繁體) 說明中心
中文(香港) 說明中心
日本語 ヘルプセンター

Ondersteuning

Ondersteuning voor Google Domains is als volgt beschikbaar: