Tilgængelighed af Google Domains

Denne artikel indeholder en oversigt over sprog og lande, hvor køb og support til Google Domains er tilgængeligt.

Understøttede lande

Du kan kun foretage køb på Google Domains, hvis din faktureringsadresse er i et understøttet land. Google Domains er i øjeblikket tilgængeligt for brugere i følgende lande:

• Australien
  • Brasilien
  • Canada
  • Frankrig
  • Indien
  • Indonesien
  • Italien
  • Japan
  • Mexico
  • Holland
  • Spanien
  • Thailand
  • Storbritannien
  • USA
  • Vietnam

Hvis du ikke befinder dig i et understøttet land, kan du tilmelde dig for at få besked, når Google Domains bliver tilgængeligt i dit land.

Hvis din faktureringsadresse ikke er i et understøttet land, kan du administrere de domæner, du allerede ejer. Du kan se dine eksisterende domæner ved at logge ind på Google Domains og klikke på Mine domæner i menuen til venstre.

Sådan opdaterer du dit faktureringssted manuelt

Din placering bestemmes ved betaling ud fra den privatadresse, du bruger på din Google-konto til at købe eller overføre et domæne.

Du kan indstille dit faktureringsland manuelt i Google Domains ved at følge disse trin:

1. Log ind på Google Domains.
  2. Klik på flaget ud for ​​navnet på dit nuværende faktureringsland i navigationspanelet til venstre.
  3. Vælg dit land fra rullelisten i vinduet Skift dit land eller region.
  4. Klik på Anvend.

Sprog

Google Domains og Hjælp til Google Domains er tilgængeligt på følgende sprog:

Google Domains-registrator Hjælp
Indonesien Pusat bantuan
Čeština Centrum nápovědy
Dansk Hjælp
Deutsche Hilfezentrum
Engelsk Help center
English (Australia) Help centre
English (Canada) Help centre
English (India) Help centre
English (UK) Help centre
Español Centro de ayuda
Español (Latinoamérica) Centro de ayuda
Filipino Help center
Français Centre d'aide
Français (Canada) Centre d'aide
Italiano Centro assistenza
Magyar Súgó
Nederlands Helpcentrum
Norsk Brukerstøtte
Polski Centrum pomocy
Português Centro de ajuda
Português (brasil) Central de ajuda
Suomi Ohjekeskus
Svenska Hjälpcenter
Tiếng Việt Trung tâm trợ giúp
Türkçe Yardım merkezi
русский0 Справочный центр
Українська Довідковий центр
עִברִית מרכז העזרה
العَرَبِيَّة مركز المساعدة
हिंदी सहायता केंद्र
ไทย ศูนย์ช่วยเหลือ
한국어 고객센터
‪中文 (简体) 帮助中心
‪中文 (繁體) 說明中心
中文(香港) 說明中心
日本語 ヘルプセンター

Få support

Google Domains-support er tilgængelig på disse sprog: