Google har inngått en avtale om at Squarespace, Inc. skal kjøpe alle domenenavnregistreringer fra Google Domains. Squarespace er domeneforvalteren for domenet ditt, og vilkårene for bruk av Squarespace gjelder. Google administrerer imidlertid domenet ditt i løpet av en overgangsperiode. Etter denne overgangsperioden blir domenet ditt overført til Squarespace, og fra og med overføringen er dataene dine underlagt personvernreglene til Squarespace. Finn ut mer om avtalen.

Om ICANN

ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) er en ideell, privat organisasjon og det styrende organet for Internett.

ICANN er ansvarlig for den tekniske driften av domenenavnsystemet (DNS) og retningslinjene som definerer hvordan navnene og adressene på Internett fungerer.

InterNIC og IANA er to organisasjoner som drives av ICANN.

InterNIC

InterNIC (Network Information Center) gir informasjon om tjenester for registrering av domenenavn.

IANA

IANA (Internet Assigned Numbers Authority) er ansvarlig for DNS-roten, IP-adressene og andre Internett-protokollressurser. IANA delegerer myndighet for alle andre domener (ikke-rot-domener) til andre registeroperatører.