Videresendelse til website eller webtjeneste

Videresendelse til website eller webtjeneste dirigerer dit domæne og www.<dit domæne> til en eksisterende webadresse.

Sådan videresender du dit domæne:

1. Klik på domænenavnet. Klik derefter på fanen Website .
  2. Rul ned, og klik på Videresend Web forward icon
  3. Indtast en webadresse eller IP-adresse i feltet Videresend (se Værdier for videresendelse af domæne).
  4. Klik på knappen Videresend, hvis du er tilfreds med standardværdierne. Ellers skal du klikke på Avancerede indstillinger.
    Standardværdier:
    • Midlertidig (HTTP 302) omdirigering som standard. Du kan også bruge en Permanent (HTTP 301) omdirigering. Se Omdirigeringstype
    • Videresendelse af sti er som standard slået fra. Se Videresendelse af sti.
  5. Kontrollér, at dit domæne videresendes til den tiltænkte placering (se Bekræft videresendelse af domæne).

Når du konfigurerer videresendelse til website eller webtjeneste, opretter Google Domains en syntetisk registrering for videresendelse til website eller webtjeneste. Hvis du sletter denne registrering, stopper videresendelse til website eller webtjeneste. Se Syntetiske registreringer for at få flere oplysninger.

Mere hjælp...

Værdier for videresendelse af domæne

Eksempler på mulige værdier for videresendelse af domæne vises.

• roddomæner
    • example.com
    • https://example.com
    • http://example.com
  • underdomæner
    • www.example.com
    • https://support.example.com
    • http://info.example.com
  • mapper
    • www.example.com/marketing
    • https://www.example.com/products
    • http://www.example.com/services
  • websider
    • www.example.com/welcome.html
    • https://www.example.com/login.aspx
    • http://www.example.com/page1.htm
  • IP-adresser
    • 123.123.123.123 (IPv4)
    • 2002:db80:1:2:3:4:567:89ab (IPv6)
Omdirigeringstype

Omdirigeringstypen bestemmer, hvordan routere og browsere gemmer dine oplysninger for videresendelse til website eller webtjeneste. Du kan vælge

• Midlertidig (HTTP 302) omdirigering giver dig mulighed for hurtigt at udbrede ændringer i din adresse til videresendelse.
    • Browsere gemmer som regel ikke 302-omdirigeringer i cachen.
    • Kan gennemtvinge et opslag til routing-tabellen eller DNS-serveren for omdirigeringen hver gang.
    • De ændringer, du foretager af videresendelse til website eller webtjeneste, udbredes meget hurtigt.
  • Permanent (HTTP 301) omdirigering giver browsere mulighed for at gemme adressen til videresendelse i cachen.
    • Dette kan være medvirkende til, at adressen indlæses lidt hurtigere ved tilbagevendende besøg i den samme browser.
    • Det kan tage længere tid at udbrede ændringer.

HTTP 302 er standard for Google Domains. Hvis du er usikker, skal du bruge 302.

Omdirigeringstype og søgerangering

Da de blev implementeret, påvirkede omdirigeringerne 301 og 302 i starten søgerangeringen forskelligt. Nu gør de fleste søgemaskiner, herunder Google, ikke forskel på omdirigeringstyperne.

Videresendelse af sti

Videresender stien efter domænenavnet til den samme sti på den nye adresse.

domain is to the left of the / path is to the right

Hvis du f.eks. videresender documentationexample.com til example.com:

• Videresendelse af sti slået til: documentationexample.net/about.html omdirigeres til example.com/about.html
  • Videresendelse af sti slået fra: documentationexample.net/about.html omdirigeres til example.com

Videresendelse af sti er som standard slået fra.

Brug videresendelse af sti, når det domæne, du omdirigerer til, har den samme struktur som det aktuelle domæne.

Bekræft videresendelse af domæne

Når du har konfigureret videresendelse af domæne, er det vigtigt at kontrollere, at dit domæne bliver sendt til den tilsigtede placering.

1. Når du har konfigureret videresendelse til website eller webtjeneste, bør fanen Website vise et lille billede af dit destinationswebsite.
  2. Klik på billedet for at åbne destinationswebsitet i en ny browserfane.
    Bemærk! Det kan tage flere minutter, før dine ændringer træder i kraft. Hvis din destination ikke vises, skal du kontrollere webadressen og prøve igen.
Klik for at se et eksempel
Website tab showing Web forwarding configured
Se DNS-registreringerne for videresendelse af domæne

Når du konfigurerer videresendelse til website eller webtjeneste, opretter Google Domains en syntetisk registrering for videresendelse af domæne, som indeholder alle de nødvendige A-, AAA- og CNAME-registreringsværdier.

Sådan får du vist registreringen for videresendelse af domæne:

1. Klik på fanen DNS , og rul ned til Syntetiske registreringer
  2. Klik på symbolet expand icon (>) ud for den syntetiske registrering for Videresendelse af domæne for at se oplysningerne.
  3. Notér de A-, AAAA- og CNAME-ressourceregistreringer inde i den syntetiske registrering, der er oprettet til dig.
Klik for at se et eksempel
Domain forward synthetic record