Videresend dit Google-domæne

Denne artikel viser dig, hvordan du videresender dit Google-domæne og andre indstillinger for videresendelse:

Sådan videresender du dit domæne til en webadresse eller IP-adresse

Google Domains giver dig mulighed for at videresende dit domæne til enhver webadresse (f.eks. et socialt mediewebsite eller en virksomheds hjemmeside) eller IP-adresse. Følg disse trin for at videresende dit domæne:

1. Log ind på Google Domains.
  2. Klik på domænenavnet.
  3. Klik på Website i navigationspanelet til venstre.
  4. Klik på Videresend under "Videresend til en eksisterende webside".
  5. Indtast en webadresse eller en IP-adresse i feltet "Websitets URL".
  6. Klik på Videresend, hvis du er tilfreds med standardværdierne.
    1. Hvis du vil ændre omdirigeringstypen, videresendelse af stien eller SSL-muligheder, skal du klikke på Avancerede indstillinger. Der er angivet et sæt standardværdier i følgende tabel:
      Valgmulighed Standardværdi
      Omdirigeringstype Midlertidig (HTTP 302)
      Videresendelse af sti Fra
      SSL Fra
  7. Sørg for, at dit domæne videresendes til den tiltænkte placering.

Når du konfigurerer videresendelse til et website eller en webtjeneste, opretter Google Domains en syntetisk registrering for videresendelse til websitet eller webtjenesten. Hvis du sletter denne registrering, stopper videresendelse til websitet eller webtjenesten. Få mere at vide om syntetiske registreringer.

Sådan videresender du dit underdomæne

Du kan også videresende dit underdomæne til enhver webadresse eller IP-adresse. Følg disse trin for at videresende dit underdomæne:

1. Log ind på Google Domains.
  2. Klik på domænenavnet.
  3. Klik på DNS-ikonet i det venstre navigationspanel.
  4. Rul ned til "Syntetiske Registreringer."
  5. Vælg Videresendelse af underdomæne på listen over syntetiske registreringstyper.
  6. Indtast det underdomæne, du vil videresende, og webadressen eller IP-adressen, du vil videresende det til.
  7. Klik på Tilføj for at tilføje registreringen.

Bekræft videresendelse af domæne

Når du har konfigureret videresendelse af domæne, skal du tjekke, om dit domæne bliver sendt til den tilsigtede placering. Hvis du vil tjekke, at dit domæne er videresendt korrekt, skal du følge disse trin:

1. Log ind på Google Domains.
  2. På domænelisten skal du klikke på det domæne, du har videresendt.
  3. Rul ned til "Mit website".
  4. Du bør se et lille billede eller et eksempel på dit website. Åbn websitet i en ny fane ved at klikke på billedet.
Det kan tage flere minutter, før dine ændringer træder i kraft. Hvis dit website ikke vises, skal du tjekke webadressen og prøve igen.

Se DNS-registreringerne for videresendelse af domæne

Når du opretter videresendelse til websitet eller webtjenesten, opretter Google Domains en syntetisk registrering, der indeholder alle de nødvendige DNS-registreringer.

Følg disse trin for at få vist DNS-registreringerne for videresendelse af domæne:

1. Log ind på Google Domains.
  2. På domænelisten skal du klikke på det domæne, du har videresendt.
  3. Klik på DNS-ikonet i venstre navigationspanel .
  4. Rul ned til "Syntetiske poster"
  5. Klik på ikonet Udvid expand icon (>) for at få vist detaljerne om en syntetisk registrering.

Værdier for videresendelse af domæne

Følgende er eksempler på mulige værdier for videresendelse af domæne:

• Roddomæner:
    • example.com
    • https://example.com
    • http://example.com
  • Underdomæner:
    • www.example.com
    • https://support.example.com
    • http://info.example.com
  • Mapper:
    • www.example.com/marketing
    • https://www.example.com/products
    • http://www.example.com/services
  • Websider:
    • www.example.com/welcome.html
    • https://www.example.com/login.aspx
    • http://www.example.com/page1.htm
  • IP-adresser
    • 123.123.123.123 (IPv4)
    • 2002:db80:1:2:3:4:567:89ab (IPv6)

Flere muligheder for videresendelse i Google Domains

Google Domains har forskellige muligheder for videresendelse, som brugerne kan vælge, så de passer bedst til deres behov.

Omdirigeringstype

Omdirigeringstypen bestemmer, hvordan routere og browsere gemmer dine oplysninger om videresendelse til websites. Du kan vælge én af følgende omdirigeringstyper:

• En midlertidig (HTTP 302) omdirigering gør det muligt hurtigt at ændre din videresendelsesadresse. Når du bruger en midlertidig omdirigering, kan du hver gang tvinge et opslag til routingtabellen eller DNS-serveren.
  • En permanent (HTTP 301) omdirigering tillader browsere at cache videresendelsesadressen. Når du cacher videresendelsesadressen, kan du muligvis hjælpe med at indlæse adressen hurtigere ved efterfølgende besøg fra den samme browser. Ændringer i adressen, der videresendes til, kan dog tage længere tid.
Hvis du ikke er sikker på, hvilken omdirigering du skal vælge, skal du bruge en midlertidig (HTTP 302) omdirigering.

Videresendelse af sti

Videresendelse af sti gør det muligt at videresende stien efter domænenavnet til den samme sti på det nye domæne. Brug videresendelse af sti, når det domæne, du omdirigerer til, har samme struktur som det aktuelle domæne.

domain is to the left of the / path is to the right

Hvis du for eksempel videresender documentationexample.com til example.com, kan dit domæne videresendes på følgende måder:

Med videresendelse af sti slået til: documentationexample.com/about.html omdirigerer til example.com/about.html.
Med videresendelse af sti slået fra: documentationexample.com/about.html omdirigerer til example.com.

Videresendelse over SSL

Du har to muligheder med videresendelse over SSL:

• Når SSL er slået til, fungerer videresendelse både til HTTP- og HTTPS-anmodninger.
  • Når SSL er slået fra, fungerer videresendelse kun for almindelige HTTP-anmodninger.