Domändeposition

ICANN kräver att alla domänregistrarer deponerar kontaktuppgifter för domänerna. Tack vare detta kan avgörande beslut om ägarskap till domännamn fattas om det skulle uppstå problem med domänregistraren.

Iron Mountain Incorporated är depositionsombud för Google Domains. Mer information finns på deras webbplats www.ironmountain.com.

Obs! Vilka kontaktuppgifter som deponeras för din domän baseras på inställningen privat registrering.