Google har ingått ett avtal med Squarespace, Inc. som köper upp alla domännamnsregistreringar av Google Domains. Squarespace är postens registrar för domänen och Squarespaces användarvillkor gäller. Google hanterar dock din domän under en övergångsperiod. Efter övergångsperioden flyttas din domän över till Squarespace. Vid överföringen omfattas dina uppgifter av Squarespaces integritetspolicyLäs mer om avtalet.

Domändeposition

ICANN kräver att alla domänregistrarer deponerar kontaktuppgifter för domänerna. Tack vare detta kan avgörande beslut om ägarskap till domännamn fattas om det skulle uppstå problem med domänregistraren.

Iron Mountain Incorporated är depositionsombud för Google Domains. Mer information finns på deras webbplats www.ironmountain.com.

Obs! Vilka kontaktuppgifter som deponeras för din domän baseras på inställningen privat registrering.