Domeinregistratie

Wanneer u een nieuw domein wilt registreren, moet u minimaal één jaar registratie aanschaffen. Volg de instructies in Een domein kopen.

U kunt als volgt extra registratiejaren toevoegen aan een domein dat u bezit:

1. Klik in de linkerkolom op Mijn domeinen en klik vervolgens op de domein.
  2. Klik op het tabblad Expires of .
  3. Selecteer onder Registratie het aantal registratiejaren en klik op de knop Toevoegen.
  4. Betaal de registratiekosten via Google.

U kunt altijd extra registratiejaren toevoegen, tot een maximum van tien jaar.

U kunt automatische verlenging als volgt inschakelen:

1. Klik op het tabblad Verloopt .
  2. Klik onder de kop Aanmelden op Automatische verlenging inschakelen.

Opmerking: Nadat u automatische verlenging heeft ingeschakeld, ziet het pictogram van het tabblad Verloopt er als volgt uit:

.

Zodra automatische verlenging is ingeschakeld, wordt uw domeinregistratie ieder jaar automatisch verlengd op de vervaldatum. De registratiekosten worden op uw creditcard in rekening gebracht via uw Google-account Automatische verlenging werkt alleen als uw creditcard geldig is.

Meer hulp...

Over domeinregistratie

U kunt een domein registreren voor een periode van een tot tien jaar. U behoudt de rechten voor het domein voor de duur van de registratieperiode.

U kunt de registratie van een domein oneindig verlengen. Een domein kan echter nooit voor langer dan tien jaar worden geregistreerd.