Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Administrer din domæneregistrering

Vigtigt! Hvis du har købt dit domæne via Google Workspace, skal du administrere din registrering i Google Administrationskonsol.

Da du købte et domæne, blev det registreret i en periode på mindst 1 år. I løbet af denne registreringsperiode bevarer du rettighederne til det pågældende domænenavn. Dit domænenavn er den nøjagtige streng af tegn, du har købt. Du kan ikke ændre dit domænenavn, når det først er registreret.

Under og efter din første registreringsperiode er der scenarier, der muligvis kræver, at du foretager følgende for at administrere dit domæne:

• Forny dit domæne: Slå automatisk fornyelse til, eller føj manuelt år til din registrering
  • Slet dit domæne: Opsig din registrering af et domæne
  • Gendan dit domæne: Genopret et domæne, du har slettet, eller som udløb inden for den forlængede frist for gendannelse (typisk 30-60 dage)