Domæneregistrering

Hvis du vil registrere et nyt domæne, skal du købe registrering for mindst ét år. Følg vejledningen i Køb et domæne

Hvis du vil føje flere registreringer til et domæne, som du ejer, skal du gøre følgende:

1. Klik på Mine domæner på navigationslinjen til venstre, og klik på domænenavnet.
  2. Klik på fanen Expires eller .
  3. Vælg antal registreringsår under Registrering, og klik på knappen Tilføj.
  4. Betal registreringsgebyrerne via Google.

Du kan tilføje yderligere registreringer når som helst op til maksimalt 10 år.

To enable auto-renew, do the following:

1. Click the Expires tab .
  2. Under the Registration heading, click Turn on auto-renew.

Note: Once you enable auto-renew the icon for the Expires tab will change to

.

Efter aktivering fornyes din domæneregistrering automatisk hvert år på udløbsdatoen. Registreringsgebyret vil blive faktureret på dit kreditkort via din Google-konto. Automatisk fornyelse fungerer kun, så længe dit kreditkort er gyldigt.

Mere hjælp...

Om domæneregistrering

Du kan registrere et domæne for en periode på mellem 1 og 10 år. Du har rettighederne til domænet i hele registreringsperioden.

Du kan forny registreringen af et domæne i det uendelige. Et domæne kan dog maksimalt registreres i 10 år på ethvert givet tidspunkt.