Domæneregistrering

Hvis du vil registrere et nyt domæne, skal du købe registrering for mindst ét år. Følg vejledningen i Køb et domæne

Hvis du vil føje flere registreringer til et domæne, som du ejer, skal du gøre følgende:

1. Klik på Mine domæner på navigationslinjen til venstre, og klik på domænenavnet.
  2. Klik på fanen Expires eller .
  3. Vælg antal registreringsår under Registrering, og klik på knappen Tilføj.
  4. Betal registreringsgebyrerne via Google.

Du kan tilføje yderligere registreringer når som helst op til maksimalt 10 år.

Gør følgende for at aktivere automatisk fornyelse:

1. Klik på fanen Udløber .
  2. Klik på Aktivér automatisk fornyelse under overskriften Registrering.

Bemærk! Når du har aktiveret automatisk fornyelse, ændres ikonet for fanen Udløber til

.

Efter aktivering fornyes din domæneregistrering automatisk hvert år på udløbsdatoen. Registreringsgebyret vil blive faktureret på dit kreditkort via din Google-konto. Automatisk fornyelse fungerer kun, så længe dit kreditkort er gyldigt.

Mere hjælp...

Om domæneregistrering

Du kan registrere et domæne for en periode på mellem 1 og 10 år. Du har rettighederne til domænet i hele registreringsperioden.

Du kan forny registreringen af et domæne i det uendelige. Et domæne kan dog maksimalt registreres i 10 år på ethvert givet tidspunkt.