Betal med Google

For at betale med Google skal du gøre følgende:

1. Fra din aktuelle igangværende transaktion skal du klikke på knappen TilføjOverfør eller Betaling.
  2. Hvis du registrerer et .US-domæne, vises et pop op-vindue med teksten Det ser ud til, at du er ved at registrere et .US-domæne.
  3. I pop op-vinduet Bekræft kontaktoplysninger:
    • Tilføj eller bekræft dine kontaktoplysninger.
    • Vælg en indstilling for privatliv (se Privat registrering – begrænsninger gælder).
    • Markér afkrydsningsfeltet, hvis du ønsker at modtage mails.
    • Klik på knappen Fortsæt.
  4. I pop op-vinduet Gennemse dit køb:
    • Vælg din betalingsmetode.
    • Bemærk linket til servicevilkårene for Google Domains og tredjeparter.
    • Klik på knappen Køb.
  5. Hvis dit køb er gennemført, vises pop op-vinduet Tak for dit køb:
    • Bemærk købsoplysningerne.
    • Klik på knappen Udfør.

Bemærk! Din Google-konto accepterer kun kreditkort med en faktureringsadresse i USA til domænekøb. Alle transaktioner foretages i USD (US dollars) og pålægges eventuelle valutagebyrer i forbindelse med transaktionen.

Mere hjælp...

Om betalinger med Google