Verkkotunnuksen lukitus

Ennen kuin aloitat

Verkkotunnuksen lukituksen rajoitukset

.IO domains do not support domain locking

Seuraavat ylätason verkkotunnukset (top-level domain, TLD) tai verkkotunnuksen päätteet eivät tue verkkotunnuksen lukitusta:

• .CO.NZ
  • .IO

Lukitse verkkotunnus tai poista sen lukitus seuraavasti:

1. Valitse navigointipalkista Omat verkkotunnukset ja klikkaa sitten verkkotunnuksen nimeä.
  2. Klikkaa Asetukset-välilehteä Settings (gear icon) ja vieritä kohtaan Verkkotunnuksen lukitus.
  3. Klikkaa päälle/pois-painiketta ja muuta lukitusasetuksia valitsemalla Lukitse verkkotunnus / Poista verkkotunnuksen lukitus.

Lisää tukea

Tietoja verkkotunnuksen lukituksesta

Verkkotunnuksen lukitseminen on tietoturvaan liittyvä varotoimenpide, joka estää luvattomat siirrot. Verkkotunnus lukitaan oletusarvoisesti.

Vaikka verkkotunnus on lukittu, voit silti päivittää yhteystietosi ja muuttaa verkkotunnuksen muita asetuksia. Verkkotunnuksen siirto kuitenkin edellyttää, että verkkotunnuksen lukitus poistetaan.