Verkkotunnuksen lukitusasetuksen muuttaminen

Verkkotunnuksen lukitus on suojausasetus, joka estää valtuuttamattomat yritykset siirtää verkkotunnuksesi toiselle rekisteröijälle. Google Domains lukitsee verkkotunnuksesi oletuksena.

Vaikka verkkotunnus on lukittu, voit päivittää yhteystietosi ja muuttaa verkkotunnuksen muita asetuksia. Verkkotunnuksen siirtämiseksi verkkotunnuksen lukitus on kuitenkin poistettava.

Näin muutat verkkotunnuksen lukitusasetuksen

Lukitse verkkotunnus tai poista lukitus seuraavasti:

1. Avaa Google Domains: domains.google.com/registrar.
  2. Klikkaa vasemmanpuoleisesta valikosta Omat verkkotunnukset.
  3. Valitse verkkotunnus, jonka lukitusasetuksen haluat muuttaa.
  4. Vieritä alas Verkkotunnuksen lukitus ‑osioon.
  5. Muuta verkkotunnukset lukitusasetus valitsemalla Lukitse verkkotunnus tai Poista verkkotunnuksen lukitus.

Verkkotunnuksen lukituksen rajoitukset

Tiettyjen verkkotunnusten päätteiden osalta verkkotunnuksen lukitus ei ole sallittua. Tällaisissa tapauksissa yrittäessäsi muuttaa verkkotunnuksen lukitusasetusta näet viestin, että verkkotunnuksen lukitseminen ei ole mahdollista, etkä voi lukita verkkotunnusta.