Om netthoteller

Netthotell

Et netthotell er en bedrift som gjør det mulig for bedrifter og enkeltpersoner å gjøre nettstedene sine tilgjengelige via Internett. Det varierer hvilke tjenester som tilbys av netthoteller, men vanligvis tilbyr de nettsteddesign, lagringsplass på en vert og tilkobling til Internett.

Hvis du vil ha hjelp til å bruke tredjeparts netthoteller som er integrert i Google Domains, kan du se Tilstedeværelse på Internett.

DNS-netthotell

Et DNS-netthotell er en bedrift som forvalter DNS-navnetjenere.

Hvis du bruker Googles navnetjenere, fungerer Google som DNS-netthotellet ditt, og du får automatisk 10 millioner DNS-oppslag per år. Hvis du bruker egendefinerte navnetjenere, fungerer bedriften som er ansvarlig for de aktuelle navnetjenerne, som DNS-netthotellet ditt.

Se Navnetjenere hvis du vil ha mer informasjon.