Google har inngått en avtale om at Squarespace, Inc. skal kjøpe alle domenenavnregistreringer fra Google Domains. Squarespace er domeneforvalteren for domenet ditt, og vilkårene for bruk av Squarespace gjelder. Google administrerer imidlertid domenet ditt i løpet av en overgangsperiode. Etter denne overgangsperioden blir domenet ditt overført til Squarespace, og fra og med overføringen er dataene dine underlagt personvernreglene til Squarespace. Finn ut mer om avtalen.

Om netthoteller

Netthotell

Et netthotell er et selskap som sørger for at bedrifter og enkeltpersoner kan gjøre nettstedene sine tilgjengelige via internett. Det varierer hvilke tjenester som tilbys av netthoteller, men vanligvis tilbyr de nettsteddesign, lagringsplass via en vert og tilkobling til internett.

DNS-netthotell

Et DNS-netthotell er et selskap som vedlikeholder DNS-navnetjenere, som identifiserer plasseringen til domenet ditt på internett.

Hvis du bruker Googles navnetjenere, fungerer Google som DNS-netthotellet ditt, og du får automatisk 10 millioner DNS-oppslag per år. Hvis du bruker egendefinerte navnetjenere, fungerer selskapet som er ansvarlig for de aktuelle navnetjenerne, som DNS-netthotellet ditt.

Finn ut mer om hvordan du administrerer domenenavnetjenere.