Tietoja verkkopalvelun tarjoajista

Verkkopalvelun tarjoaja

Verkkopalvelun tarjoaja on yritys, jonka avulla yritykset ja henkilöt saavat verkkosivustonsa internetiin. Verkkopalvelun tarjoajien palvelut vaihtelevat, mutta yleensä niitä ovat verkkosivustojen suunnittelu, tallennustilan tarjoaminen palveluntarjoajan järjestelmässä ja yhteydet internetiin.

Ohjeita kolmannen osapuolen verkkopalvelujen integroimisesta Google Domainsiin on ohjeaiheessa Verkkonäkyvyys.

DNS-palvelun tarjoaja

DNS-palvelun tarjoaja on yritys, joka ylläpitää DNS-nimipalvelimia.

Jos käytät Googlen nimipalvelimia, silloin Google on DNS-palvelun tarjoajasi ja saat automaattisesti 10 miljoonaa DNS-selvitystä vuodessa. Jos käytät mukautettuja nimipalvelimia, niistä vastaava yritys toimii DNS-palvelun tarjoajanasi.

Lisätietoja on ohjeaiheessa Nimipalvelimet.