Om webhosts

Webhost

En webhost er en virksomhed, som gør det muligt for andre virksomheder og personer at lægge deres websites ud på World Wide Web. En webhost kan tilbyde forskellige tjenester, men de omfatter som regel design af websites, lagerplads hos en host og forbindelse til internettet.

Få hjælp til at bruge de tredjepartswebhosts, der er integreret i Google Domains, under Tilstedeværelse på nettet.

DNS-webhost

En DNS-webhost er en virksomhed, som vedligeholder DNS-navneservere.

Hvis du anvender Googles navneservere, fungerer Google som din DNS-webhost, og du får automatisk 10 mio. DNS-opløsninger pr. år. Hvis du bruger tilpassede navneservere, fungerer den virksomhed, der er ansvarlig for de navneservere, som din DNS-webhost.

Få flere oplysninger under Navneservere.