Google har ingått ett avtal med Squarespace, Inc. som köper upp alla domännamnsregistreringar av Google Domains. Squarespace är postens registrar för domänen och Squarespaces användarvillkor gäller. Google hanterar dock din domän under en övergångsperiod. Efter övergångsperioden flyttas din domän över till Squarespace. Vid överföringen omfattas dina uppgifter av Squarespaces integritetspolicyLäs mer om avtalet.

Om integritetsskydd

Vi på Google Domains förstår att många användare vill hålla sina personliga kontaktuppgifter privata. Du kan använda alternativen för integritetsskydd utan kostnad för de flesta domänändelser, så att du kan göra vissa eller alla uppgifter privata.

När du registrerar en domän kräver ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) att Google Domains publicerar ditt namn och dina kontaktuppgifter i WHOIS-katalogen. Allmänheten kan söka efter din domän i WHOIS-katalogen för att hitta publicerade kontaktuppgifter.

Vissa domäner får inte dölja dina personliga kontaktuppgifter. Läs mer om huruvida din domän får dölja dina kontaktuppgifter i referensen för domänändelser (toppdomäner) på sidan om domänändelser.

Aktivera eller inaktivera integritetsskydd.

Aktivera Integritetsskydd om du vill hålla vissa av eller alla dina personliga kontaktuppgifter privata. Den här åtgärden ersätter domänens personliga kontaktuppgifter i WHOIS-katalogen med en integritetsleverantörs kontaktuppgifter.

1. Öppna Google Domains på datorn.
  2. Välj namnet på din domän.
  3. Klicka på Meny Meny följt av Registreringsinställningar.
  4. Aktivera eller inaktivera integritetsskydd.

WHOIS-sekretessleverantörer

När integritetsskyddet är aktiverat ersätter vi ditt namn och dina personliga kontaktuppgifter med något av följande:

• Contact Privacy: Integritetsleverantören för domänändelser där Google Domains är postens registrar.
  • WHOISProxy: Integritetsleverantören för domänändelser där Key Systems är postens registrar. Om du vill kontrollera vem postens registrar är kan du ta en titt på Det här är postens registrar.

Integritetsbegränsningar

Viktigt! Google Domains kan publicera annan information än den som registret har publicerat. Kontrollera registerpolicyn.

Google Domains erbjuder inte integritetsskydd för alla domänändelser. Registren, de organisationer som hanterar domänändelser, har policyer som förbjuder användning av integritetsskydd för vissa domänändelser.

Läs mer om integritetsalternativ för din domän:

1. Öppna referensen för domänändelser (toppdomäner) på datorn.
  2. Välj Om .{namn på din domän}-domäner.
  3. Klicka på Integritetsinformation.