Privat registrering

Før du går i gang…

Begrænsninger vedrørende privat registrering

Følgende topdomæner (TLD'er eller domæneendelser) understøtter ikke privat registrering:

• .CO.IN
  • .CO.NZ
  • .CO.UK
  • .IN
  • .US
Bemærk vedrørende .CO.UK-domæner! Google Domains tilbyder ikke privat registrering for .CO.UK-domænenavne. Registeret Nominet kræver, at registratorer som Google Domains indsamler præcise kontaktoplysninger om alle brugere. Nominet tillader ejere af visse ikke-kommercielle domæner at fravælge offentlig visning af WHOIS-kontaktoplysninger. Se Nominets WHOIS-politikker. Kvalificerede domæneejere kan fravælge det direkte via Nominets loginside for registranter.

Når du køber et domæne, skal du vælge en indstilling for privatliv. Den mulighed, du vælger, vil enten aktivere eller deaktivere privat registrering (se Indstillinger for privat registrering nedenfor). Du kan altid ændre din indstilling for privatliv.

Du kan slå privat registrering til eller fra på følgende måde:

1. Klik på Mine domæner på navigationslinjen, og klik på domænenavnet.
  2. Klik på fanen Indstillinger Settings (gear icon).
  3. Rul ned til afsnittet Privat registrering.
  4. Vælg en indstilling for privatliv:
    • Gør mine oplysninger private (slå privat registrering til)
    • Gør mine oplysninger offentlige (slå privat registrering fra)

Mere hjælp...

Om tjenesteudbydere af privat registrering

Privat registrering leveres af en tredjepartsudbyder og kan være underlagt yderligere vilkår.

Læs Servicevilkår for tredjeparter, inden du aktiverer privat registrering.

Indstillinger for privat registrering

Din indstilling for privat registrering afgør, hvilke kontaktoplysninger der returneres ved WHOIS-opslag:

• Gør mine oplysninger private – tredjepartsudbyderens kontaktoplysninger returneres.
  • Gør mine oplysninger offentlige – dine personlige kontaktoplysninger returneres.

Din indstilling for privat registrering afgør, hvilke kontaktoplysninger der deponeres:

• Gør mine oplysninger private – tredjepartsudbyderens kontaktoplysninger deponeres.
  • Gør mine oplysninger offentlige – dine personlige kontaktoplysninger deponeres.
Privat registrering og WHOIS-opslag

Privat registrering hjælper med at beskytte dine kontaktoplysninger mod spam og andre typer misbrug. Hvis du aktiverer privat registrering (gør mine oplysninger private), vises der alternative kontaktoplysninger, som leveres af tredjepartsudbyderen, når nogen foretager et WHOIS-opslag på dit domæne. Dine personlige kontaktoplysninger returneres ikke. De forbliver private.

Den alternative mailadresses format varierer, afhængigt af om registeret, som er ansvarlig for dit domæne, er et "tyndt" eller "tykt" register (dvs. om registreret lagrer den minimale eller maksimale mængde oplysninger):

• Tynde registre bruger krypterede mailadresser. Af sikkerhedshensyn udskiftes den krypterede mailadresse hver 14. dag. Eksempel: [encrypted_string]@example.com.[privacy_provider]
  • Tykke registre bruger ikke-krypterede mailadresser. Eksempel: owner@example.com.[privacy_provider]

Fysisk post, som sendes til den alternative adresse, videresendes til din registrerede personlige adresse. Tilsvarende videresendes mail, som sendes til den alternative mailadresse, til din registrerede personlige mailadresse. Hvis du aktiverer privat registrering, skal du undgå at forveksle disse mails med spam.