Google heeft een overeenkomst gesloten om alle domeinnaamregistraties van Google Domains te verkopen aan Squarespace, Inc. Squarespace is nu de feitelijke registreerder van je domein en de Servicevoorwaarden van Squarespace zijn van toepassing. Google zal je domein nog wel blijven beheren tijdens de overgangsperiode. Daarna wordt je domein overgezet naar Squarespace. Na de overdracht zijn je gegevens onderworpen aan het Privacybeleid van Squarespace. Meer informatie over de overeenkomst

Je rekeningoverzicht bekijken

Google Domains brengt kosten in rekening via de betaalmethode die je voor je account hebt gebruikt toen je een domein kocht, verlengde of overzette.

1. Log in bij Google Domains.
  2. Open het menu Menu.
  3. Klik op Facturering.
  4. Controleer je transacties. Je ziet onder andere de datum, de transactie-ID, de beschrijving en het totaalbedrag.