Uw rekeningoverzicht bekijken

Bij de aankoop, verlenging of inkomende overdracht van een domein brengt Google Domains kosten in rekening op de betaalmethode die u aan uw account heeft gekoppeld.

Ga als volgt te werk als u uw rekeningoverzicht wilt bekijken:

1. Log in bij Google Domains op domains.google.com/registrar.
  2. Klik in het linkernavigatiemenu op Facturering.
  3. Controleer uw transacties. U ziet onder andere de datum, de transactie-ID, de beschrijving en het totaalbedrag.