Squarespace, Inc. ja Google ovat solmineet sopimuksen, jonka seurauksena Squarespace ostaa kaikki Google Domainsin verkkotunnusten rekisteröinnit. Squarespace on verkkotunnuksen tietueen rekisteröijä, ja Squarespacen käyttöehtoja sovelletaan. Google ylläpitää verkkotunnusta siirtymäjakson aikana. Siirtymäjakson jälkeen verkkotunnus siirtyy Squarespaceen, ja siirron jälkeen dataan sovelletaan Squarespacen tietosuojakäytäntöäLue lisää sopimuksesta.

Tiliotteen tarkasteleminen

Google Domains veloittaa tilisi maksutapaa, kun ostat, uusit tai siirrät verkkotunnuksen.

1. Kirjaudu Google Domainsiin.
  2. Avaa valikko Valikko.
  3. Klikkaa Laskutus.
  4. Tarkista tapahtumiesi tiedot, kuten päivämäärä, tapahtuman tunnus, kuvaus ja kokonaissumma.