Visa domänen

Visa dina domäner genom att klicka på Mina domäner i den vänstra kolumnen:

Domännamnen listas i alfabetisk ordning tillsammans med status för registreringsförnyelse och slutdatum. Till höger om varje domännamn visas fem ikoner som länkar till flikarna i Google Domains där du kan hantera och konfigurera domänerna.

• Webbplats: På fliken Webbplats hanterar du målet för trafiken till domänen.
    • Du kan snabbt skapa en webbplats med hjälp av någon av våra webbplatsleverantörer.
    • Du kan vidarebefordra domänen till en befintlig webbplats.
    • Du kan integrera domänen med ett befintligt webbhotell, eller lämna domänen olöst.

Mer information finns i Webbnärvaro.

• E-post: På fliken E-post kan du konfigurera e-posten för domänen.
    • Välj G Suite och konfigurera fullständig e-post för domänen med G Suite.
    • Välj Vidarebefordran av e-post och ange upp till 100 e-postalias på din domän som vidarebefordras till e-postadresser du redan äger. Du kan använda ett jokertecken (*) till att vidarebefordra valfri e-postadress på domänen till en e-postadress du redan äger.

Mer information finns i Vidarebefordran av e-post.

• DNS: På fliken DNS kan du hantera dina DNS-poster.
    • Välj om du vill använda Googles standardnamnservrar eller ange en egen. Mer information finns i Namnservrar.
    • Hantera unika syntetiska poster i Google Domains som gör att du kan integrera enkelt med andra produkter, till exempel Google App Engine och G Suite. Mer information finns i Syntetiska poster.
    • Konfigurera resursposter som cname- och txt-poster. Mer information finns i Resursposter.
  • Settings (gear icon) Inställningar: På fliken Inställningar kan du hantera sekretess- och säkerhetsinställningar.
    • Genom att låsa domänen kan du förhindra att domänen överförs utan din inblandning. Mer information finns i Domänlåsning.
    • Med privat registrering fastställs hur dina kontaktuppgifter visas i WHOIS-sökningar. Mer information finns i Privat registrering.
    • Under Kontaktuppgifter kan du hantera adresser till innehavare, administratör och teknisk kontakt för WHOIS-sökningar. Mer information finns i Kontaktuppgifter.
  • eller Slutar gälla: Använd fliken Slutar gälla när du vill förnya domänen.
    • Aktivera automatisk förnyelse.
    • Lägg till flera års registrering.

Om automatisk förnyelse är aktiverat är ikonen för fliken ett par pilar som bildar en cirkel. Annars visas det antal dagar som återstår tills det är dags att förnya domänen. Mer information finns i Förnya och återställa domänen.

Obs! Om det finns problem med någon av dina domäner visas en meddelandeikon bredvid domännamnet.

Inledande standardinställningar

Kom igång med Google Domains genom att kontrollera standardinställningarna för domänen. Du kan ändra alla dessa inställningar.

• Automatisk förnyelse: automatisk förnyelse är inte aktiverat som standard.
  • Vidarebefordran av webbplats och domän: ingen vidarebefordran är inställd som standard.
  • Vidarebefordran av e-post: vidarebefordran av e-post är inte aktiverat som standard.
  • Privat registrering: när du registrerade domänen valde du om du dina personliga kontaktuppgifter skulle vara offentliga eller privata.
  • Domänlåsning: domänen är låst som standard.
  • Resursposter: inga resursposter är konfigurerade från början. När du konfigurerar domänen (vidarebefordran av e-post, vidarebefordran av domän och andra komponenter) visas de medföljande resursposterna här.
  • Namnservrar: Google Domains tillhandahåller som standard fyra namnservrar när du köper en ny domän eller överför en befintlig domän till Google Domains.

Nästa steg