Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Om ressourceregistreringer

Ligesom en opskrift indeholder en liste over ingredienser og en tilberedningsvejledning, skal dit website bruge oplysninger og vejledninger til at samle alle de underliggende komponenter, f.eks. din webhost eller mailudbyder. Disse oplysninger kaldes også ressourceregistreringer.

Ressourceregistreringer lagres på navneservere. Når du køber et domæne via Google Domains, konfigureres og leveres navneserverne automatisk til dig uden yderligere omkostninger. Du kan administrere og ændre de fleste ressourceregistreringer direkte i Google Domains. Du kan også konfigurere tilpassede navneservere. Når du bruger tilpassede navneservere, administrerer og ændrer du i stedet de fleste af dine ressourceregistreringer via navneserverudbyderen.

Få flere oplysninger om ressourceregistreringstyper og om, hvordan du administrerer ressourceregistreringer i Google Domains.