Om Squarespace-kjøpet av Google Domains-registreringer

15. juni 2023 inngikk Google en endelig avtale med Squarespace, som hadde til hensikt å kjøpe alle domeneregistreringer og tilknyttede kundekontoer fra Google Domains. Da transaksjonen mellom Google og Squarespace ble avsluttet 7. september 2023, ble alle Google Domains-brukere kunder hos Squarespace. Fra og med 10. juli 2024 er alle domener overført til Squarespace.

Kontakt Squarespace for å få mer hjelp.

Tips: For overførte Cloud Domains-domener kan du kontakte brukerstøtten for Cloud.