BINOM.FORDELING.OMRÅDE (BINOM.DIST.RANGE)

Returnerer sannsynligheten for å trekke et bestemt antall positive utfall eller et område med positive utfall med utgangspunkt i en sannsynlighet og et antall forsøk.

Delene i en BINOM.FORDELING.OMRÅDE-funksjon

BINOM.FORDELING.OMRÅDE(antall_forsøk; sannsynlighet_positiv; antall_positive; maks_antall_positive)

Del

Beskrivelse

antall_forsøk

Antallet uavhengige forsøk. Må være større enn eller lik 0.

sannsynlighet_positiv

Sannsynligheten for positivt utfall på ett enkelt forsøk. Må være mellom 0 og 1

(ikke inkludert 0 og 1).

antall_positive

Antallet positive utfall det skal beregnes sannsynlighet for i forsøk med

«antall_forsøk». Må være mellom 0 og antall_forsøk (ikke inkludert 0 og antall_forsøk).

maks_antall_positive

Valgfritt: Det maksimale antallet positive utfall det skal beregnes

sannsynlighet for i forsøk med «antall_forsøk». Hvis dette utelates, regner vi bare ut sannsynligheten for

«antall_positive». Må være mellom antall_positive og antall_forsøk

(ikke inkludert antall_positive og antall_forsøk).

Merknader

• Hvis noen argumenter ikke oppfyller begrensningene, returnerer denne funksjonen #NUM!-feilen.
  • Hvis et argument ikke er numerisk, returnerer denne funksjonen #VERDI!-feilen.
  • Med unntak av sannsynlighet_positiv avkorter denne funksjonen et numerisk argument til et heltall.

Eksempler

A

B

1

Funksjonsinndata

Funksjonsutdata

2

=BINOM.FORDELING.OMRÅDE(100; 0,5; 45)

0,04847429663

3

=BINOM.FORDELING.OMRÅDE(100; 0,5; 30; 45)

0,1840847287

4

=BINOM.FORDELING.OMRÅDE(100; 0,5; 30)

0,00002317069058

Beslektede funksjoner

• BINOM.FORDELING.N/BINOM.FORDELING
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.