We hebben meldingen ontvangen dat sommige gebruikers onverwacht zijn uitgelogd van hun accounts. We voeren een onderzoek uit. U hoeft zich echter geen zorgen te maken. Er is geen aanwijzing dat dit verband houdt met phishing of andere beveiligingsdreigingen voor accounts. Probeer nogmaals in te loggen via accounts.google.com. Als u uw wachtwoord niet meer weet, gebruikt u deze link om uw wachtwoord te herstellen. Als u authenticatie in twee stappen gebruikt, kan er een vertraging zijn opgetreden bij het ontvangen van uw sms-code. Probeer het opnieuw of gebruik back-upcodes.

In-/uitzoomen of de documentweergave wijzigen

Je kunt een document op een andere wijze weergeven met de zoomfunctie, de afdrukweergave, het volledige scherm of met compacte besturingselementen.

In Google Spreadsheets kun je niet in- of uitzoomen, maar je kunt wel de zoomoptie van Chrome gebruiken. Wil je in- of uitzoomen op een dia, gebruik dan de zoomfunctie in Google Presentaties.

In- of uitzoomen

In Google Documenten kun je de zoomoptie gebruiken om een document groter of kleiner weer te geven.

1. Open een document in Google Documenten.
  2. Klik in de werkbalk onder Invoegen op 100%.
    • Wil je dat het document altijd precies in het browservenster past, klik dan op Passend maken.
    • Wil je zelf kiezen hoeveel je in- of uitzoomt, kies dan een zoomniveau in de lijst of geef een getal op tussen 50 en 200.

De weergave wijzigen

1. Open een document in Google Documenten.
  2. Klik in de werkbalk op Weergeven en kies vervolgens een optie.
    • Compacte besturingselementen: Hiermee verberg je de menubalk, maar blijft de werkbalk zichtbaar.
    • Volledig scherm: Hiermee verberg je zowel het menu als de werkbalk. Wil je het volledige scherm weer verlaten, druk dan op Esc of Escape op je toetsenbord.
    • Afdrukopmaak: Hiermee geef je kopteksten, voetteksten en marges tussen pagina's weer zoals deze eruitzien als je het document zou afdrukken op papier.

Opmerking: Als je de documentweergave wijzigt, wordt het document de volgende keer in deze weergave geopend. Jouw wijziging heeft geen invloed op de weergave-instellingen van andere mensen die het document bekijken.

Mary is expert op het gebied van Documenten en Drive en auteur van deze Help-pagina. Kies een van de onderstaande opties om haar te laten weten wat je van deze pagina vindt.