Dokumenttinäkymän zoomaaminen tai muuttaminen

Voit muuttaa sitä, miten dokumentti, esitys tai laskentataulukko näytetään. Tekstin voi esimerkiksi näyttää isompana tai yläreunan työkalupalkin voi piilottaa.

Voit zoomata diassa pikanäppäinten avulla.

Lähentäminen ja loitontaminen

Google Docs- tai Sheets-tiedoston zoomauksen muuttaminen

1. Avaa dokumentti tietokoneella Google Docsissa tai laskentataulukko Google Sheetsissä.
  2. Valitse yläpalkista 100 %.
  3. Valitse tekstin koko tai lisää numero väliltä 50‒200.
    • Vinkki: Google Docsissa dokumentin voi sovittaa selaimen ikkunan leveyteen valitsemalla Sovita.

Google Slides ‑tiedoston zoomauksen muuttaminen

1. Avaa esitys tietokoneella Google Slidesissa.
  2. Valitse yläpalkista Sovita.
  3. Valitse zoomauksen taso avattavasta valikosta tai lisää numero väliltä 25–1 600.
    1. Vinkki: Voit sovittaa kanvaksen selaimen ikkunan leveyteen valitsemalla Sovita.

Näkymän muuttaminen

1. Avaa dokumentti, laskentataulukko tai esitys tietokoneella.
  2. Valitse yläpalkista Näytä ja valitse sitten haluamasi vaihtoehto.
    • Koko näyttö: Piilottaa valikon ja työkalupalkin. Voit poistua koko näytön tilasta painamalla näppäimistön Esc- tai Escape-näppäintä. Jos käytät kosketusnäyttöä, avaa kontekstivalikko painamalla sitä pitkään ja sitten Poistu koko näytön tilasta.
    • Näytä tulostusasettelu: Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain sivumuodossa olevissa Google-dokumenteissa. Näet ylä- ja alatunnisteen sekä sivujen väliset marginaalit sellaisina kuin ne olisivat tulostetussa dokumentissa.

Vinkki: Google Docs, Sheets ja Slides muistavat viimeksi käyttämäsi näkymän. Näkymän muuttaminen ei vaikuta muiden käyttäjien näkymiin.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.