Zoom, eller skift dokumentvisning

Du kan ændre visningen af et dokument, en præsentation eller et regneark, f.eks. ved at gøre teksten større eller skjule værktøjslinjen øverst.

Du kan bruge tastaturgenvejene til at zoome ind på et dias.

Zoom ind eller ud

Skift zoomniveau i en Google Docs- eller Sheets-fil

1. Åbn et dokument i Google Docs eller et regneark i Google Sheets på din computer.
  2. Klik på 100 % på værktøjslinjen.
  3. Vælg, hvor stor din tekst skal være, eller angiv et tal fra 50 til 200.
    • Tip! Hvis du vil gøre dokumentet lige så bredt som browservinduet, skal du klikke på Tilpas i Google Docs.

Skift zoomniveau i en Google Slides-fil

1. Åbn en præsentation i Google Slides på din computer.
  2. Klik på Tilpas på værktøjslinjen.
  3. Vælg en zoommulighed i rullemenuen, eller angiv et tal fra 25 til 1600.
    1. Tip! Hvis du vil gøre lærredet så bredt som browservinduet, skal du klikke på Tilpas.

Skift din visning

1. Åbn et dokument, et regneark eller en præsentation på din computer.
  2. Klik på Vis på værktøjslinjen, og klik derefter på en valgmulighed.
    • Fuld skærm: Skjuler menuen og værktøjslinjen. Hvis du vil afslutte fuld skærm, skal du trykke på Esc eller Escape på tastaturet. Hvis du bruger en touchskærm, skal du holde fingeren nede på genvejsmenuen for at åbne den og så Afslut fuld skærm.
    • Vis udskriftslayout: Denne valgmulighed er kun tilgængelig i Google Docs, som er i formatet med sideinddeling. Se sidehoveder, sidefødder og margener mellem siderne, ligesom hvis du havde udskrevet dokumentet.

Tip! Google Docs, Sheets og Slides husker din seneste visning. Når du ændrer visningen, ændres den ikke for andre, der ser filen.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.