Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Donker thema gebruiken in Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties

Je kunt je thema-instelling wijzigen zodat je makkelijker documenten, presentaties en spreadsheets kunt bekijken op je mobiele apparaat. Bijdragers kunnen het door jou gekozen thema niet zien.

Je thema-instelling wijzigen

1. Open de app Google Documenten, Spreadsheets of Presentaties op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik linksboven op Menu Menu.
  3. Tik op Instellingen Instellingen.
  4. Tik op Thema kiezen.
  5. Kies Donker, Licht of Systeemstandaard.

Een voorbeeld van een document of spreadsheet bekijken in licht thema

Donker thema past je documenten en spreadsheets automatisch aan het thema aan en verbetert de weergave. Je kunt een voorbeeld bekijken van hoe een document of spreadsheet er in licht thema uitziet voor bijdragers.

1. Open de app Google Documenten of Spreadsheets op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Open het bestand (document of spreadsheet) dat je wilt bekijken.
  3. Tik rechtsboven op Meer Meer.
  4. Tik op Bekijken in licht thema.