Brug SmartFill i Sheets til at automatisere dataindtastning

SmartFill registrerer mønstre og kommer med forslag for at automatisere dataindtastning. Du kan f.eks. bruge SmartFill til at udtrække fornavnet fra en given liste over fulde navne eller finde værdier i et område eller en tabel.

SmartFill bruger data i dit regneark og viden, der er tilgængelig via Googles offentlige Infokort, til at registrere mønstre og generere forslag.

Brug SmartFill

1. Åbn et regneark i Google Sheets på din computer.

2. Tilføj data og så

• Mac: Tryk på +Shift+Y
  • Windows/Chromebook: Ctrl+Shift+Y

Tip! Klik på en celle for at se den anvendte formel.

Deaktiver SmartFill

1. Åbn et regneark i Google Sheets på din computer.

2. Øverst skal du klikke på Værktøjer efterfulgt af Autofuldførelse

3. Fjern markeringen af Aktivér autofuldførelse