Infoga eller ta bort bilder och videor

Du kan lägga till eller ta bort foton, videor eller GIF-filer i Google Dokument eller Kalkylark. I Google Presentationer kan du lägga till foton, videor, ljud, GIF-bilder och dekaler. Du kan lägga till platshållare för bilder medan du planerar presentationen.

Lägga till en bild

1. Öppna ett dokument eller en presentation i appen Google Dokument eller Presentationer på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Infoga Infoga.
  3. Tryck på Bild.
  4. Välj var du vill hämta bilden från.
  5. Tryck på ett foto.

Tips! Använd en dator om du vill infoga platshållare för bilder i Presentationer.

Läs om hur du lägger till bilder i appen Google Kalkylark.

Radera en bild

1. Öppna ett dokument eller en presentation i appen Google Dokument eller Presentationer på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på en bild följt av Ta bort.