Sett inn eller slett bilder og videoer

Du kan legge til og fjerne bilder, videoer og GIF-filer i Google Dokumenter og Regneark. I Google Presentasjoner kan du legge til bilder, videoer, lyd, GIF-er og klistremerker. Du kan også legge til plassholdere for bilder når du planlegger presentasjoner.

Legg til et bilde

1. Åpne et dokument eller en presentasjon i Google Dokumenter- eller Presentasjoner-appen på en Android-enhet.
  2. Trykk på Sett inn Sett inn.
  3. Trykk på Bilde.
  4. Velg hvor bildet skal hentes fra.
  5. Trykk på et bilde.

Tips: Hvis du vil sette inn plassholdere for bilder i Presentasjoner, må du bruke en datamaskin.

Finn ut hvordan du legger til bilder i Google Regneark-appen.

Slett et bilde

1. Åpne et dokument eller en presentasjon i Google Dokumenter- eller Presentasjoner-appen på en Android-enhet.
  2. Trykk på et bilde og så Slett.

Relaterte ressurser

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.