Afbeeldingen en video's invoegen of verwijderen

In Google Documenten en Spreadsheets kun je foto's, video's en .gif-bestanden toevoegen of verwijderen. In Google Presentaties kun je foto's, video's en audio toevoegen.

Een afbeelding toevoegen

1. Open een document of presentatie in de Google Documenten- of Presentaties-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Invoegen Invoegen.
  3. Tik op Afbeelding.
  4. Kies waar je de afbeelding vandaan wilt halen.
  5. Tik op een foto.

Meer informatie over afbeeldingen toevoegen in de Google Spreadsheets-app

Een afbeelding verwijderen

1. Open een document of presentatie in de Google Documenten- of Presentaties-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op een afbeelding en dan Verwijderen.