Afbeeldingen en video's invoegen of verwijderen

In Google Documenten en Spreadsheets kun je foto's, video's en .gif-bestanden toevoegen of verwijderen. In Google Presentaties kun je foto's, video's, audio, gif's en stickers toevoegen. Je kunt ook tijdelijke aanduidingen voor afbeeldingen toevoegen om je presentatie te plannen.

Een afbeelding toevoegen

1. Open een document of presentatie in de Google Documenten- of Presentaties-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Invoegen Invoegen.
  3. Tik op Afbeelding.
  4. Kies waar je de afbeelding vandaan wilt halen.
  5. Tik op een foto.

Tip: Gebruik een computer als je tijdelijke aanduidingen voor afbeeldingen wilt invoegen in Presentaties.

Meer informatie over afbeeldingen toevoegen in de Google Spreadsheets-app

Een afbeelding verwijderen

1. Open een document of presentatie in de Google Documenten- of Presentaties-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op een afbeelding en dan Verwijderen.

Gerelateerde bronnen

true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.