Indsæt eller slet billeder og videoer

Du kan tilføje eller fjerne billeder, videoer eller gif-filer i Google Docs eller Sheets. I Google Slides kan du tilføje billeder, videoer, lyd, giffer og mærkater. Du kan også tilføje pladsholdere for billeder, så du nemmere kan planlægge din præsentation.

Tilføj et billede

1. Åbn et dokument eller en præsentation i appen Google Docs eller Slides på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Indsæt Indsæt.
  3. Tryk på Billede.
  4. Vælg, hvor dit billede skal hentes fra.
  5. Tryk på et billede.

Tip! Brug en computer, når du indsætter pladsholdere for billeder i Slides.

Se, hvordan du tilføjer billeder i appen Google Sheets.

Slet et billede

1. Åbn et dokument eller en præsentation i appen Google Docs eller Slides på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på et billede og derefter Slet.

Relaterede ressourcer

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.