Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Problemen met BigQuery-gegevens in Google Spreadsheets oplossen

Problemen met toegang of delen oplossen

Je hebt het volgende nodig om toegang te krijgen tot BigQuery-gegevens in Google Spreadsheets:

Als je een spreadsheet deelt met iemand die niet aan deze criteria voldoet, kan deze persoon analyses bekijken die zijn gemaakt met Gekoppelde spreadsheets en gewone Spreadsheets-bewerkingen uitvoeren, maar kan deze de spreadsheet niet vernieuwen en ook niet zelf een gekoppelde spreadsheet maken.

Als je een spreadsheet deelt met iemand die geen toegang heeft tot de juiste gegevenstabellen, kan deze geen analyses van gekoppelde spreadsheets maken en ze ook niet vernieuwen. Daarvoor moet diegene contact opnemen met de BigQuery-beheerder.

Problemen met geplande gegevensvernieuwing oplossen

Belangrijk: Geplande vernieuwingen van gekoppelde spreadsheets worden niet doorgevoerd in eindgebruikerscontext, zoals IP-adres of apparaatgegevens. VPC-SC-perimeters (Virtual Private Cloud Service Controls) die eindgebruikerscontext gebruiken om de toegang te beperken, zorgen ervoor dat geplande vernieuwingen mislukken.

Als een geplande vernieuwing niet naar behoren werkt, kan dit de volgende oorzaken hebben:

Problemen met mislukte query's oplossen
Als een query mislukt, kan dit de volgende oorzaken hebben:
  • De BigQuery-tabel is wellicht verwijderd. Neem contact op met de eigenaar van de tabel. Als je een nieuwe tabel wilt koppelen, klik je onderaan naast 'Vernieuwen' op Meer opties Meer en dan Verbindingsinstellingen. Klik op de nieuwe tabel en dan Koppelen
  • De kolommen in de BigQuery-tabel zijn wellicht gewijzigd. Neem contact op met de eigenaar van de tabel om te vragen of de kolommen zijn gewijzigd. Zo ja, verwijs dan naar de juiste kolom in de query.
  • Je hebt wellicht geen rechten om de tabellen in BigQuery te bekijken. Neem contact op met de eigenaar van de tabel om toegang te vragen.
  • Je hebt wellicht geen rechten om taken uit te voeren voor het geselecteerde factureringsproject. Ga naar de verbindingsinstellingen en wijzig het factureringsproject of neem contact op met de eigenaar van het factureringsproject om toegang te vragen.
  • De queryresultaten zijn wellicht te groot. In de volgende gevallen mislukt een query:
    • Draaitabellen bevatten meer dan 30.000 resultaten. Je kunt het volgende doen om het aantal queryresultaten te verminderen:
      • Filters gebruiken om resultaten te beperken
      • Het aantal rijen per overzicht beperken
      • 'Totalen weergeven' uitschakelen als je rijen, kolommen, waarden en filters toevoegt
    • De grootte van de resultaten is meer dan 10 MB. Als je de grootte wilt verkleinen, stel je in dat er minder rijen of kolommen worden geretourneerd.
  • Je gebruikt BigQuery-sandbox en hebt wellicht de sandbox-limieten bereikt. Meer informatie over de limieten van de BigQuery-sandbox Als je de gegevenslimiet hebt bereikt, lees je hier hoe je je account kunt upgraden
true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.