Zendesk-datan tuominen ja analysointi Google Sheetsissä

Haluatko Google Workspace ‑lisäominaisuudet käyttöön yritykselle?

Kokeile Google Workspacea

Tärkeää: Tämä laajennus on saatavilla ainoastaan englanniksi.

Laajennuksen käyttöönotto

Ennen kuin voit tuoda tai analysoida Zendesk-dataa Google Sheetsissä, sinun on ladattava laajennus.

Vaihe 1: Laajennuksen lataaminen

1. Avaa taulukko Google Sheetsissä.
  2. Valitse yläreunasta Laajennukset ja sitten Laajennukset ja sitten Lataa laajennuksia.
  3. Kirjoita oikean yläkulman hakukenttään "Data connector for Zendesk".
  4. Valitse laajennus ja klikkaa Asenna.

Vaihe 2: Zendesk-laitteeseen yhdistäminen

1. Avaa taulukko Google Sheetsissä.
  2. Klikkaa yläreunasta  Laajennukset ja sitten Data connector for Zendesk ja sitten Avaa.
  3. Lisää Zendesk-aliverkkotunnuksesi (esim. "omayritys" osoitteessa omayritys.zendesk.com).
  4. Valitse Authorize (Valtuuta).
  5. Kirjaudu Zendesk-tilillesi (sähköposti ja salasana) ja klikkaa Sign in (Kirjaudu sisään).
  6. Tarkista pääsytiedot ja klikkaa Allow (Salli).
  7. Palaa laskentataulukkoon.

Datan tuominen Zendeskistä

Datan tuonti

Nouda Zendeskistä peräisin oleva data Google-laskentataulukosta käsin.

1. Avaa taulukko Google Sheetsissä.
  2. Valitse yläreunasta  Laajennukset ja sitten Data connector for Zendesk ja sitten Avaa.
  3. Valitse oikealta haluamasi vaihtoehto:
    • Search (Haku): Luo Zendesk-materiaaleja koskeva kysely ja valitse kentät ja suodatinehdot.
    • Tickets (Tiketit): Katso tiketit.
    • Metrics (Mittarit): Katso mittaridata.

Datan päivittäminen

1. Avaa taulukko Google Sheetsissä.
  2. Klikkaa yläreunasta  Laajennukset ja sitten Data connector for Zendeskja sitten Avaa.
  3. Valitse oikealta haluamasi vaihtoehto:
    • Load (Lataa): Tee aiemmin tallennettu haku uudelleen.
    • Refresh (Päivitä): Päivitä laskentataulukossa jo olevat kyselytulokset.

Tärkeää: Jos muutat Google‐taulukossa olevaa dataa, Zendeskiin tallennettu data ei muutu.

Lisätietoa skripteistä ja laajennuksista

Laajennuksiin sovelletaan Googlen käyttöehtoja, tietosuojakäytäntöä sekä skriptejä tai laajennuksia käyttäviä loppukäyttäjiä koskevia ehtoja.

Lue lisää skripteistä ja laajennuksista

Laajennuksiin sovelletaan Google Apps ‑skriptien lisäehtoja.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.