Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Zendesk-gegevens importeren en analyseren met Google Spreadsheets

Wilt u geavanceerde Google Workspace-functies voor uw bedrijf?

Probeer Google Workspace vandaag nog.

Belangrijk: Deze add-on is alleen beschikbaar in het Engels.

De add-on downloaden

Voordat je Zendesk-gegevens kunt importeren of analyseren met Google Spreadsheets, moet je de add-on downloaden.

Stap 1: Download de add-on

1. Open een spreadsheet in Google Spreadsheets.
  2. Klik bovenaan op Uitbreidingen en dan Add-ons en dan Add-ons toevoegen.
  3. Zoek in de zoekbalk rechtsboven naar Data connector for Salesforce.
  4. Kies de add-on en klik op Installeren.

Stap 2: Maak een koppeling met Zendesk

1. Open een spreadsheet in Google Spreadsheets.
  2. Klik bovenaan op Uitbreidingen en dan Data connector for Zendesk en dan Open (Openen).
  3. Geef je Zendesk-subdomein op (bijv. 'mijnBedrijf' in mijnBedrijf.zendesk.com).
  4. Klik op Authorize (Autoriseren).
  5. Log in op je Zendesk-account (met je e-mailadres en wachtwoord) en klik op Aanmelden.
  6. Bekijk de toegangsgegevens en klik op Allow (Toestaan).
  7. Ga terug naar je spreadsheet.

Gegevens importeren van Zendesk

Gegevens importeren

Als je gegevens van Zendesk wilt ophalen in een Google-spreadsheet, doe je het volgende:

1. Open een spreadsheet in Google Spreadsheets.
  2. Klik bovenaan op Uitbreidingen en dan Data connector for Zendesk en dan Open (Openen).
  3. Kies een optie aan de rechterkant:
    • Search (Zoeken): Maak een query voor Zendesk-bronnen door velden en filtervoorwaarden te selecteren.
    • Tickets: Maak een overzicht van tickets.
    • Metrics (Statistieken): Maak een overzicht van statistieken.

Gegevens updaten

1. Open een spreadsheet in Google Spreadsheets.
  2. Klik bovenaan op Uitbreidingen en dan Data connector for Zendesk en dan Open (Openen).
  3. Kies een optie aan de rechterkant:
    • Load (Laden): Voer een eerder opgeslagen zoekopdracht opnieuw uit.
    • Refresh (Vernieuwen): Update queryresultaten die al in je spreadsheet staan.

Important (Belangrijk): Als je gegevens wijzigt in je Google-spreadsheet, worden de gegevens die in Zendesk zijn opgeslagen, niet gewijzigd.

Meer informatie over scripts en add-ons

Add-ons vallen onder de Servicevoorwaarden en het Privacybeleid van Google, en de Eindgebruikers die scripts of add-ons gebruiken.

Meer informatie over scripts en add-ons

Add-ons vallen onder de aanvullende voorwaarden van Google Apps Script.

true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.