Funksjonen T.FORDELING.H (T.DIST.RT)

Returnerer den høyrehalede Students t-fordelingen for verdien x. Sammen med T.FORDELING.2T erstatter denne funksjonen TFORDELING og tilsvarer det å kalle TFORDELING med 1 som argument for fordeling.

Delene i funksjonen T.FORDELING.H

T.FORDELING.H(x; frihetsgrader)

Del Beskrivelse
x Obligatorisk. X-verdien distribusjonen skal evalueres for.
frihetsgrader Obligatorisk. Antallet frihetsgrader.

Eksempelformler

Eksempel 1: A1 har T.FORDELING.H(1,96; 60)
Eksempel 2: A1 har T.FORDELING.H(-1,98; 2)

Merknader

• Hvis antallet frihetsgrader er lavere enn 1, returneres en #NUM-feil.
  • Sammen med T.FORDELING.2T erstatter denne formelen TFORDELING-formelen. T.FORDELING.H tilsvarer det å kalle TFORDELING-formelen med fordeling = 1.

Eksempler

Resultat for A1=T.FORDELING.H(1,96; 60)

A B
1 0,027322464868265
2

Resultat for A1=T.FORDELING.H(-1,98; 2)

A B
1 0,9068737480782105
2

Beslektede funksjoner

• T.FORDELING: T.FORDELING-funksjonen returnerer den høyrehalede Students t-fordelingen for verdien x.
  • T.FORDELING.2T: T.FORDELING.2T-funksjonen returnerer den tohalede Students t-fordelingen for verdien x.
  • TFORDELING: Beregner sannsynligheten for Students t-fordeling med gitt inndata (x).
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.