Funksjonen MODUS.MULT (MODE.MULT)

MODUS.MULT-funksjonen returnerer verdiene som forekommer oftest i et datasett.

Delene i funksjonen MODUS.MULT

MODUS.MULT(verdi1; verdi2)

Del Beskrivelse
verdi1 Den første verdien eller det første området som skal være med i beregningen av typetallet.
verdi2 [Kan gjentas] Andre verdier eller områder som skal være med i beregningen av typetallet.

Merknader

• MODUS.MULT returnerer en feil hvis alle verdiene kun inntreffer én gang.
  • MODUS.MULT returnerer resultatet av en matriseformel.

Eksempler

A B
1 Råformel Resultat
2 =MODUS.MULT({10; 15; 20; 30; 10; 15}) 10
3   15

Beslektede funksjoner

• MODUS: Returnerer verdien som forekommer oftest i et datasett.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.